A Dinamo edzője majdnem mindent a piros lapra fogott: "Ezt a meccset nekünk kellett volna megnyernünk"

Mircea Lucescu, a Dinamo Kijev román vezetőedzője szerint a kiállítás nagyban befolyásolta azt, hogy 2-0-s vezetésük után sem tudták megnyerni a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést Budapesten.
Dudás Gábor 2020. október 29., csütörtök 8:56
Mircea Lucescu, a Dinamo Kijev román vezetőedzője szerint a kiállítás nagyban befolyásolta azt, hogy 2-0-s vezetésük után sem tudták megnyerni a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést Budapesten.
Szerző: Dudás Gábor 2020. október 29., csütörtök 8:56

A Ferencváros hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott az ukrán Dinamo Kijev ellen a BL csoportkörének 2. fordulójában. A vendégek emberhátrányban fejezték be az összecsapást, Sydorchuk a 86. percben állt ki második sárgával. Ez utóbbi momentumot tartotta sorsfordítónak a Dinamo román szakvezetője, Mircea Lucescu, aki így nyilatkozott a találkozót követő sajtótájékoztatón.

- Furcsa egy mérkőzés volt... Az első félidőben dominált a csapat, a másodikban aztán megkaptuk az első gólt, onnantól sokkal bátrabb lett az ellenfelünk. A kiállítás felborította a terveinket, rosszabb is lett a játékunk. Jött a második hazai találat, a Ferencváros emberelőnyben már sokkal többet támadott. A piros lap előtt minden a terv szerint ment a részünkről, Sidorcsuk fontos játékosunk, aki hibázott, de lehet, hogy én is hibáztam...

Az ellenfél cseréi nem biztos, hogy erősítették a játékukat, az viszont biztos, hogy a kiállítás gyengítette a miénket.

A csapat fizikai állapota és a koncentrációja is jó volt, kontrolláltuk is a mérkőzést, meg kellett volna szereznünk a harmadik-negyedik gólt is és akkor nincs miről beszélni.

A Ferencváros jó csapat, sokat fejlődött az elmúlt években, Rebrov európai szintű játékosokat hozott ide jó pénzért, akikkel jó munkát is végzett, sok mérkőzésüket megnéztem. De ezt a meccset nekünk kellett volna megnyernünk.

Olvastad már?
Rebrov a Fradi pontszerzése után: "Örülök, hogy döntetlent értünk el, főleg 0-2-t követően"
A Fradi vezetőedzője szerint az első félidőben több hibát is elkövettek a Dinamo Kijev ellen, a másodikban azonban jobban játszottak és a szépítő gól önbizalmat adott a csapatnak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz