A Bundesliga kiesőjéhez igazolna a Fradi alapembere - Doll is el tudja ott képzelni

A Ferencváros védelmének oszlopa nem tagadta, hogy ha esélye nyílna majd rá, el tudná képzelni magát annál a csapatnál, amely története során először búcsúzott a Bundesliga élvonalától. Thomas Doll szerint megállná a helyét a védő a németeknél is.
Dudás Gábor 2018. május 17., csütörtök 10:09
A Ferencváros védelmének oszlopa nem tagadta, hogy ha esélye nyílna majd rá, el tudná képzelni magát annál a csapatnál, amely története során először búcsúzott a Bundesliga élvonalától. Thomas Doll szerint megállná a helyét a védő a németeknél is.
Szerző: Dudás Gábor 2018. május 17., csütörtök 10:09

Bár a Hamburger SV története során először esett ki az 1963-ban alapított Bundesligából a múlt héten, egy Németországban megjelent cikk szerint továbbra is komoly vonzóerőt jelent az átigazolási piacon.

Miha Blazic, a Ferencváros szlovén védője nagyon is el tudná képzelni, hogy majd a kikötővárosi csapathoz igazoljon.

- Egy topcsapatról beszélünk, egy kisebb álmom valósulhatna meg, ha ott tudnék majd játszani - idézi a fussball.news a bekk a Sport 1-nek adott nyilatkozatát. Hozzáteszik ugyanakkor, hogy Blazicnak 2020-ig élő szerződése van az NB I bajnoki címéért küzdő zöld-fehéreknél.

Doll is támogatná az ötletet

A Ferencváros jelenlegi és a HSV egykori szakvezetője - akit az elmúlt hónapokban többször is hírbe hoztak megint volt klubja kispadjával -, Thomas Doll szerint is megállná a helyét a 25 éves Blazic a német futballban.

- Remek srác és egy abszolút remek karakter. Egyértelmű, hogy Blazic megállná a helyét a Bundesligában - mondta a védőről az egykori német válogatott futballista.

Blazic 2017 augusztusában került az FTC-hez és alapemberré vált az idényben a zöldeknél. Ő az NB I leggólerősebb védője is, 6 találatnál jár már. A szlovén légiós nemrég bővebben is nyilatkozott a csakfoci.hu-nak:

Olvastad már?
"A Fradi Szlovéniában is bajnok lenne" – interjú az NB I leggólerősebb védőjével
25 évesen a Ferencváros védelmének meghatározó alakjává vált: Habár nem volt egyszerű a kezdet odahaza, mégis fiatalon keresték már Angliából, azonban kivárt. Döntését nem bánta meg, és Szlovéniából "kilépve" a Ferencvárossal küzd a bajnoki aranyért, ahol jó képességű csatárok ellen bizonyíthat. Miha Blazic reméli, bemutatkozhat a szlovén felnőtt válogatottban is. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz