A bombagólos Sigér őszinte értékelése: "Majdnem elsírtam magam, sokkal jobb volt a Celtic" - videó

A magyar válogatott középpályás szerint a küzdéssel nőtt egyébként magasabb minőséget képviselő ellenfele fölé a Ferencváros. Tokmac Nguen előre megmondta, hogy valami különleges történik majd.
Dudás Gábor 2020. augusztus 27., csütörtök 12:50
A magyar válogatott középpályás szerint a küzdéssel nőtt egyébként magasabb minőséget képviselő ellenfele fölé a Ferencváros. Tokmac Nguen előre megmondta, hogy valami különleges történik majd.
Szerző: Dudás Gábor 2020. augusztus 27., csütörtök 12:50

A Ferencváros két gólszerzője értékelte a skót Celtic 2-1-s idegenbeli legyőzését a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, a FradiMédia kamerája előtt.


Sigér Dávid: - Majdnem elsírtam magam, annyira jó érzés! Kihajtottam a szívemet-lelkemet, de nem csak én, hanem az egész csapat. Nagyon jó így elérni egy ilyen eredményt, mert egy tényleg nagyon jó csapat ellen játszottunk.

Sokkal jobbak voltak, mint mi, sokkal jobban játszották a futballt, de mégis győztünk, és elértük az eredményt, amiért jöttünk.

Küzdöttünk, pedig szerintem nem az a legnagyobb erényünk, ha csúszunk-mászunk, a bajnokságban nem ez jellemző ránk, ott játszuk a futballt. Ebből most nem sokat sikerült megmutatnunk, nagyon jó volt az ellenfél. De ez a küzdés, amivel tartottuk egymásban a lelket, hogy mindig odaértünk, hogy ha más már nem is, de Dénes menteni tudott, hogy itt rúgtuk két gólt - megérdemeltük! Nem találom a szavakat! 

Olvastad már?
Celtic-Fradi: "Totális katasztrófa, 30 millió fontos összeomlás, a csoportkörre esélytelen magyarok" - lapszemle
Ezt írják Skóciában a lapok a Celtic és a Ferencváros szerdai Bajnokok Ligája selejtezőjéről (1-2) és a bravúros magyar továbbjutásról.
Elolvasom

Tokmac Nguen: - Kérdezzétek meg Botka Endrét! Mondtam neki még a hotelben, hogy nagyon jó érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, hogy valami különleges fog történni. Egészen hihetetlen munkát végeztünk ma! A gólom után megkönnyebbülést éreztem, mert keményen hajtottunk és megérdemeltük a győztes találatot. Nagyon boldog vagyok! 

A Fradi-ünneplés pillanatai:

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz