"A 2-2 önbizalmat, hitet adott volna" - Dibusz védése miatt kellett lecserélni a Ludogorec csatárát

Sztojko Sztojev elárulta, hogy mely pillanatok voltak döntőek a Ludogorec-Ferencváros BL-selejtező mérkőzés alakulása szempontjából.
Csakfoci Admin 2019. július 18., csütörtök 10:50
Sztojko Sztojev elárulta, hogy mely pillanatok voltak döntőek a Ludogorec-Ferencváros BL-selejtező mérkőzés alakulása szempontjából.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 18., csütörtök 10:50

3-2-re legyőzte Razgradban a Ludogorec csapatát a Ferencváros, így a magyar bajnok 5-3-as összesítéssel jutott a BL 2. selejtezőkörébe. A lefújást követően a bolgár csapat vezetőedzője, Sztojko Sztojev értékelt.

- Voltak kulcsmomentumok, amelyek eldöntötték a továbbjutást. Az első gólt rögzített helyzetből szerezték, a másodikat belőtt labda után, de a leginkább a kihagyott büntetőt sínylettük meg. - idézi a szakembert a sportal.bg. - A 2-2 önbizalmat adott volna, hittük volna, hogy még változtathatunk. A korai harmadik gól végképp megtört minket. A srácok próbálkoztak, nem hibáztathatom őket. Sok sikert kívánok a Ferencvárosnak, nem érdemeltünk továbbjutást. Olyan hibákat követtünk el, amelyeket ha elkerültünk volna, nem ez állna az eredményjelzőn. A célom az, hogy ezt tudatosítsam a játékosaimban.

Swierczok büntetőjét bravúrral védte Dibusz, Sztojev szerint erre rá is ment a csatár magabiztossága.

Egyértelmű volt, hogy az elrontott büntető megtörte a csatárom önbizalmát, nem tudta volna ugyanúgy folytatni, ezért kellett a szünetben lecserélnem.

Olvastad már?
Dibusz tudta, mégis meglepte, hogy újra jön a BL-ben a panenkás 11-es: "Pedig nem is csinálta rosszul" - videók
A Ferencváros kapusa ellen negyedszer próbálkoztak hasonlóval, mint a Ludogorec csatára, három éve fájóbb emléket okozott egy ilyen jelenet. A magyar válogatott játékos értékelése.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz