Fradi-Újpest: Fontos közleményt adtak ki a jegyértékesítés kapcsán

Rohamosan fogynak a jegyek a jövő szombaton esedékes Fradi-Újpest derbire, amit úgy tűnik a jegyértékesítő rendszer is megérzett, és egyelőre nem lehet belépőt váltani a találkozóra. Várhatóan jövő keddig szünetel a jegyárusítás.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 20., csütörtök 13:03
Rohamosan fogynak a jegyek a jövő szombaton esedékes Fradi-Újpest derbire, amit úgy tűnik a jegyértékesítő rendszer is megérzett, és egyelőre nem lehet belépőt váltani a találkozóra. Várhatóan jövő keddig szünetel a jegyárusítás.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 20., csütörtök 13:03

A jegyértékesítő rendszer meghibásodása miatt a Groupama Aréna a Facebookon tett közzé közleményt, amelyet változtatás nélkül közlünk.

"Tisztelt Ferencváros szurkolók!

A Lagardère Sports Hungary Kft. a jegyértékesítő rendszer súlyos meghibásodása miatt azt kéri minden olyan jegyvásárlójától, aki 2018. szeptember 18-án, kedden akár személyesen, akár online belépőt váltott az Újpest elleni mérkőzésre, hogy adategyeztetésre és jegye újraérvényesítésére fáradjon be szeptember 21-én, pénteken reggel 8 órától a Groupama Aréna Jegypénztárába. A pénztár a körülményekre tekintettel szeptember 21., péntektől egészen szeptember 24.,hétfőig minden nap, tehát szombaton és vasárnap is reggel 8 órától este 8 óráig tart nyitva.

Az LSH Kft. elnézést kér, amiért a szerverleállás miatt érvénytelen azoknak a jegye, akik szeptember 18-án, kedden akár személyesen, akár online belépőt váltottak az Újpest elleni mérkőzésre. A társaság minden érintett szurkoló jegyét újból érvényesíteni fogja. Újraérvényesítés nélkül a jegyekkel nem lehet belépni a stadionba! A jegypénztár ezért most pénteken, szombaton, vasárnap és jövő hétfőn meghosszabbított nyitva tartással, reggel 8 órától este 8 óráig várja a 18-án derbi jegyet vett szurkolókat. Ebben az időszakban a jegyértékesítés az Újpest elleni mérkőzésre online és személyesen is szünetel!

Figyelem, aki 2018. szeptember 18-án, kedden személyesen vásárolta meg belépőjét akár a maga részére, akár másoknak az Újpest elleni mérkőzésre, a jegyével, vagy a másoknak vett jeggyel, jegyekkel együtt tudja újból érvényesíteni a belépőt, belépőket. Nem szükséges mindenkinek eljönnie, elegendő a megvásárolt belépők felmutatása a jegyek újraérvényesítéséhez!

Mindazok, akik 2018. szeptember 18-án, kedden online vásároltak belépőt akár a maguk részére, akár másoknak az Újpest elleni mérkőzésre, a szurkolói kártyájukkal együtt tudják újból érvényesíteni a belépőt, belépőket. Nem szükséges mindenkinek eljönnie, elegendő azon szurkolói kártyák felmutatása, amelyekkel online jegyet vásároltak aznap!

Az LSH Kft. tájékoztatja az érintett szurkolókat, hogy a 2018. szeptember 18-án, kedden akár személyesen, akár online vásárolt belépők a személyes újraérvényesítés és adategyeztetés hiányában nem lesznek érvényesek az Újpest elleni mérkőzésre.

Az Újpest elleni mérkőzés jegyértékesítése várhatóan 2018. szeptember 25-én, kedden indul újra online és személyesen egyaránt.

A történtekért az LSH Kft. ismét elnézést kér."

https://www.facebook.com/groupamaarena/photos/a.262256857310814/855951957941298/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARDHRrdcy_GFeMzFB9pZlO4aFNvnipldgS6FDJmCMxEnZj9g3I-HmJXbgqgxp0R2-uMvN6vGAQ0BLE4NdxZr2oNIC7s27VTBQ8hX0Ca3TlgAZxzS3pwns7OYKkKKTViVIlgB0MFTVBmpGeKUSfLo8LdqIIvMlVn_Xm0hPNYCl0oywnZlLaDB&__tn__=-R

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz