Fradi-kötődésű játékvezető fúj Újpesten, Kassai a másodosztályban – itt a bíróküldés

A Honvéd és az MTK gyirmóti összecsapásán Bogár, míg a Fradi Puskás Akadémia elleni meccsén Farkas Ádám dirigál. Kassai az NB II-ben fontos feladatot kapott.
Nyikes Zoltán 2019. február 22., péntek 17:49
A Honvéd és az MTK gyirmóti összecsapásán Bogár, míg a Fradi Puskás Akadémia elleni meccsén Farkas Ádám dirigál. Kassai az NB II-ben fontos feladatot kapott.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 22., péntek 17:49

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kijelölte az NB I 22. fordulójának játékvezetői küldését, amiben ismét nagy rotáció fedezhető fel az előző körhöz képest.

Az előző fordulóban fújó bírók közül ugyanis egyedül csak Farkas Ádám kapott újra szerepet, őt a Ferencváros–Puskás Akadémia összecsapásra jelölte ki a szövetség. Farkas tavasszal már vezetett a fővárosi zöld-fehéreknek, két héttel ezelőtt az Újpest elleni 1-1-es rangadón dirigált.

A nyolc meccs óta veretlen DVTK újpesti fellépésén Vad II István lesz a játékvezető – a Ferencvárossal 1976-ban Magyar Kupát nyerő Vad István fia –, az ő közreműködésével a lila-fehér csapat az előző öt meccsén nem tudott nyerni.

Kassai Viktor a másodosztályban kap fontos szerepet, az óriási nemzetközi tapasztalattal rendelkező spori a harmadik helyezett Kaposvár és a második ZTE rangadóján tűnik fel ezúttal.

NB I, 22. forduló

17.00: Ferencváros–Puskás Akadémia – Farkas Ádám
17.00: Mezőkövesd–Kisvárda – Solymosi Péter
17.00: Mol Vidi–Haladás – Karakó Ferenc
17.00: Újpest–DVTK – Vad II István
17.00: Paks–DVSC – Pintér Csaba
19.30: Honvéd–MTK Budapest – Bogár Gergő

Az összes szombati bajnoki alakulását élőben követheted honlapunkon.

Olvastad már?
Interjú: "Solymosi, egyre vigyázz! Magadra" - ma már nem adna piros lapot a 6-0 bírója
Ha befejezi a profi játékvezetést, lehet, hogy szakácsnak áll. Ma már nem biztos, hogy kiállítaná a Fradi támadóját a balhés derbin, de vannak, akik még mindig úgy gondolják, hogy elvezette azt a meccset. Interjú Solymosi Péterrel, aki büszke rá, hogy túlkorosként az NB I-es klubtulajdonosok az év bírójának választották.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz