Fotó: honvedfc.hu

Fontos változás a Honvéd vezetésében: Távozik a szurkolók egyik közellensége - hivatalos

Az utóbbi hónapokban a Honvéd-szurkolók célkeresztjében lévő Kun Gábor már nem tölti be az ügyvezetői pozíciót. Helyére Kun Gergely érkezett.
Nyikes Zoltán 2022. november 22., kedd 12:24
Fotó: honvedfc.hu
Az utóbbi hónapokban a Honvéd-szurkolók célkeresztjében lévő Kun Gábor már nem tölti be az ügyvezetői pozíciót. Helyére Kun Gergely érkezett.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 22., kedd 12:24

Közös megegyezéssel távozik a Budapest Honvéd FC éléről Kun Gábor, aki 2019 nyarától töltötte be az ügyvezetői pozíciót – adta hírül kedden a kispesti klubhonlap.

Irányítása alatt a klub a bajnokságban 2019/2020-ban az 5., 2020/2021-ben a 10., 2021/22-ben a 9. helyen végzett, a Magyar Kupában pedig 2020-ban kupagyőzelmet ünnepelhetett.

– Gábor egy rendkívül nehéz periódusban vezette a klubot, rögtön az első szezonban a Covid-vírus okozta járványhelyzettel és ennek gazdasági hatásaival, ebben az évben pedig az energiaválság okozta krízissel kellett és kell megküzdenünk. Mindeközben Gábor irányításával átalakítottuk és modernizáltuk a klub működését. A mostani kihívások azonban egy más típusú, elsősorban gazdaságossági-pénzügyi szemléletű vezetést igényelnek. Köszönöm az eddig végzett munkáját és sok sikert kívánunk neki!” – mondta Mendelényi Dániel társtulajdonos.

Kun Gábort az ügyvezetői székben Kun Gergely (csak névazonosságról van szó) váltja.


Kun Gergely az új ügyvezető. Fotó: honvedfc.hu
Olvastad már?
Egy éve még az NB III-ban játszott, most NB I-es élcsapathoz igazolhat
A csakfoci.hu úgy tudja, nagy valószínűség szerint Kecskeméten folytathatja pályafutását a Pécsi MFC egyik erőssége, Nikitscher Tamás.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz