Fotó: honvedfc.hu

Fontos változás a Honvéd vezetésében: Távozik a szurkolók egyik közellensége - hivatalos

Az utóbbi hónapokban a Honvéd-szurkolók célkeresztjében lévő Kun Gábor már nem tölti be az ügyvezetői pozíciót. Helyére Kun Gergely érkezett.
Nyikes Zoltán 2022. november 22., kedd 12:24
Fotó: honvedfc.hu
Az utóbbi hónapokban a Honvéd-szurkolók célkeresztjében lévő Kun Gábor már nem tölti be az ügyvezetői pozíciót. Helyére Kun Gergely érkezett.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 22., kedd 12:24

Közös megegyezéssel távozik a Budapest Honvéd FC éléről Kun Gábor, aki 2019 nyarától töltötte be az ügyvezetői pozíciót – adta hírül kedden a kispesti klubhonlap.

Irányítása alatt a klub a bajnokságban 2019/2020-ban az 5., 2020/2021-ben a 10., 2021/22-ben a 9. helyen végzett, a Magyar Kupában pedig 2020-ban kupagyőzelmet ünnepelhetett.

– Gábor egy rendkívül nehéz periódusban vezette a klubot, rögtön az első szezonban a Covid-vírus okozta járványhelyzettel és ennek gazdasági hatásaival, ebben az évben pedig az energiaválság okozta krízissel kellett és kell megküzdenünk. Mindeközben Gábor irányításával átalakítottuk és modernizáltuk a klub működését. A mostani kihívások azonban egy más típusú, elsősorban gazdaságossági-pénzügyi szemléletű vezetést igényelnek. Köszönöm az eddig végzett munkáját és sok sikert kívánunk neki!” – mondta Mendelényi Dániel társtulajdonos.

Kun Gábort az ügyvezetői székben Kun Gergely (csak névazonosságról van szó) váltja.


Kun Gergely az új ügyvezető. Fotó: honvedfc.hu
Olvastad már?
Egy éve még az NB III-ban játszott, most NB I-es élcsapathoz igazolhat
A csakfoci.hu úgy tudja, nagy valószínűség szerint Kecskeméten folytathatja pályafutását a Pécsi MFC egyik erőssége, Nikitscher Tamás.
Elolvasom
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
A Freiburgban játszó Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor elárulta, hogy valóban vannak érdeklődők a fia iránt.
Kecskemét
Temesvári Attila
A csakfoci.hu információja szerint a Kecskemét a Szeged középhátvédjét, Temesvári Attilát akarja leigazolni.
MTK Budapest
Merényi Ádám
Profi szerződést írt alá az MTK Budapestnél a 18 éves Merényi Ádám. A 2004-es születésű, saját nevelésű labdarúgó már több mint egy éve bemutatkozott a felnőtt futballban és alapembere az ifi BL-ben sikeres csapatnak.
Tovább az összes átigazoláshoz
Neked ajánljuk