Fotó: pmfc.hu

Egy éve még az NB III-ban játszott, most NB I-es élcsapathoz igazolhat

A csakfoci.hu úgy tudja, nagy valószínűség szerint Kecskeméten folytathatja pályafutását a Pécsi MFC egyik erőssége, Nikitscher Tamás.
Nyikes Zoltán 2022. november 22., kedd 12:03
Fotó: pmfc.hu
A csakfoci.hu úgy tudja, nagy valószínűség szerint Kecskeméten folytathatja pályafutását a Pécsi MFC egyik erőssége, Nikitscher Tamás.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 22., kedd 12:03

Az NB I őszi szezonjának egyik üde színfoltja volt az újonc Kecskeméti TE, amely többségében magyar és fiatal játékosokkal vált az élvonal egyik élcsapatává, és végül a második helyről várja a folytatást.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a lilák a téli időszakban is folytathatják a bevált átigazolási politikájukat és hazai szinten nem "sztárjátékosokban" gondolkodnak, hanem továbbra is tehetséges magyarokat hozhatnak a Széktói Stadionba.

Honlapunk értesülései szerint jó eséllyel Kecskeméten folytathatja pályafutását az NB II-es Pécsi MFC középpályása, Nikitscher Tamás.

A 23 éves játékos a ZTE és a DVSC utánpótlásában nevelkedett, a Loki felnőttcsapatában szóhoz is jutott Magyar Kupa-mérkőzésen a 2018/19-es idényben, majd az NB II-es DEAC-nál és a harmadosztályú Makónál is megfordult, mielőtt a 2022-es év elején a Pécshez szerződött. Nikitscher ősszel a veretlen PMFC egyik húzóembere volt, mind a 17 NB II-es bajnokin kezdőként jutott szóhoz.

Olvastad már?
Lisztes szívesen látná a Bundesligában a Fradiban játszó fiát
A korábbi kiváló középpályás, Lisztes Krisztián szívesen látná a jövőben a Bundesligában a Ferencvárosban játszó fiát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz