Fotó: honvedfc.hu

Felkészülés: Megszenvedett a Honvéd az NB II-es ellenfelével a bajnoki főpróbán - videó

Tizenöt perccel a vége előtt a nyáron szerződtetett Herdi Prenga szerezte a győztes gólt a Győr ellen.
Nyikes Zoltán 2022. július 22., péntek 20:55
Fotó: honvedfc.hu
Tizenöt perccel a vége előtt a nyáron szerződtetett Herdi Prenga szerezte a győztes gólt a Győr ellen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 22., péntek 20:55

A Budapest Honvéd FC péntek este a másodosztályú ETO FC Győr ellen játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a jövő heti NB I-es rajt előtt.

A találkozó egyetlen góljára a 75. percig kellett várni, ekkor Zsótér rövidre berúgott szögletét kanalazta kapura Batik, a kísérletét védte Kovácsik, de a kipattanóra érkezett a nyáron szerződtetett Prenga és három lépésről nem hibázott.

A kispestiek jövő hét pénteken a ZTE ellen kezdik meg az új idényt.

Felkészülési mérkőzés, Bozsik Aréna

Budapest Honvéd–ETO FC Győr (NB II) 1-0 (Prenga, 75.)

Honvéd: Szappanos – Szabó A. (Keresztes, 70.), Prenga, Batik, Tamás K. – Mitrovic, Bocskay, Plakuschenko (Doka, 64.) – Ennin (Jónsson, 57.), Lukic (Traoré, 70.), Zsótér (Kocsis D., 83.)

ETO: Kovácsik – Kovács K., Csinger, Csonka B., Vincze Á. – Tuboly (Kiss B., 58.), Toma, Kiss B., Babati – Priskin (Óvári, 74.), Vitális (Boros, a szünetben)

A teljes mérkőzés

Olvastad már?
Waltner a Bognár-éra utáni Paksról: "Nekem szakmailag többet jelent egy 2-0-s siker, mint egy 5-4-es győzelem" - interjú
Waltner Róbert szerint az Ádám Martin helyére szerződtetett támadó, akár gólkirály is lehet a következő NB I-es szezonban. A paksiak vezetőedzője tisztában van vele, hogy sokaknak szimpatikus volt az a foci, amit az elmúlt két évben játszott a Paks Bognár György irányításával, de neki részben más elképzelései vannak a futballról. Legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a védelmet rendbe rakja. Úgy látja, a keretet kreatív, improvizációra képes játékosok alkotják és van olyan fiatal, aki az adottságai alapján felnőtt válogatott lehet, ugyanakkor nagyobb szorgalomra és alázatra lenne szükség tőle. Interjú Waltner Róberttel, a Paksi FC vezetőedzőjével.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz