Fotó: ztefc.hu

ZTE: Megszerezték a Viditől az U21-es válogatott csapatkapitányát - hivatalos

Négyéves szerződést írt alá Zalaegerszegen Szendrei Norbert, aki a MOL Fehérvár FC-től érkezett.
Nyikes Zoltán 2022. július 1., péntek 14:25
Fotó: ztefc.hu
Négyéves szerződést írt alá Zalaegerszegen Szendrei Norbert, aki a MOL Fehérvár FC-től érkezett.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 1., péntek 14:25

Nem sokkal azután, hogy Nikola Serafimov hivatalosan is elhagyta a ZTE FC-t és a MOL Fehérvár FC-be igazolt, a "másik irányba" is bejelentettek a felek egy átigazolást:

a zalaiak szerződtették a Viditől az U21-es válogatott csapatkapitányát, Szendrei Norbertet.

Szendrei 18 évesen mutatkozhatott be az NB I-ben a Budapest Honvédnál, majd a következő években a kispestiek alapembere lett, tavaly nyáron pedig szerződtette őt a fehérvári klub.

A mögöttünk álló idényben a középpályás húsz mérkőzést játszott piros-kék színekben, mostantól pedig a ZTE-t erősíti, amellyel négyéves szerződést írt alá.

– Bennem nagyon pozítiv érzések vannak, a tárgyalások eleje óta azt éreztem, hogy a klub nagyon szeretett volna engem, én pedig nagyon szerettem volna csatlakozni a Zetéhez. Nagyon várom, hogy csatlakozzak a társaimhoz és velük edhezessek, de sajnos ez a következő pár hétbe még nem tud bekövetkezni, mert jelenleg még zajlik a rehabilitációm és csak 2-3 hét múlva érek el abba a fázisba, amikor már a pályán tudom folytatni a felkészülést. Így nyilván rosszul jön ki a lépés, mert eltelik körülbelül másfél hónap, mire tétmeccsen is bizonyítani tudok. Az idei, első Zete szezonomtól pedig azt várom, hogy az első hatban végezzünk és szeretném minél több góllal és gólpasszal erősíteni az együttest – mondta a klubhonlapon Szendrei.

Olvastad már?
Kubatov: "A csapatunk alkalmas arra, hogy elkapja a Manchester Cityt is" - a Fradi-elnök a saját hibájáról és a Csercseszov-Zubkov viszonyról
A Ferencváros elnöke elmondta, nekik is tanulsággal járt az, hogy a pályájuk végén lévő Róbert Mak és Marko Marin nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz