Vidi: Korábbi magyar válogatott játékos veheti át az irányítást

A csakfoci.hu információi szerint Juhász Roland veheti át átmenetileg a MOL Fehérvár FC irányítását.
Csakfoci Admin 2021. február 16., kedd 10:04
A csakfoci.hu információi szerint Juhász Roland veheti át átmenetileg a MOL Fehérvár FC irányítását.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 16., kedd 10:04

Amint arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt, az utóbbi hetek rossz sorozata miatt az a döntés született a MOL Fehérvár FC-nél, hogy nem Márton Gábor vezetőedzővel képzelik el a szezon hátralévő részét, a döntést már közölték az 54 éves szakemberrel is.

A jelenleg edzőkeresésben lévő fehérváriaknál a hazai sajtóban többen külföldi szakember nevét vizionálták, többek között az utóbbi időben hazánkban dolgozó külföldi edzők közül felmerült a korábban a Ferencvárost közel öt évig irányító Thomas Doll, rajta kívül az olasz, legutóbb a román élvonalbeli Universitatea Craiovát edző Cristiano Bergodi nevét is bedobták.

A csakfoci.hu értesülései szerint nem külföldi edző veszi át a csapat irányítását, úgy tudjuk, házon belül oldják meg az edzőkérdést ideiglenesen. Információnk szerint a menesztés előtt álló Márton Gábor helyét

a kispadon a szezon végéig, a korábbi magyar válogatott hátvéd, Juhász Roland foglalja el.

A játékos-pályafutása során hét és fél évig a Vidiben futballozó korábbi védő jelenleg sporttanácsadóként dolgozik a fehérváriaknál, ez lesz az első vezetőedzői megbízatása tavaly júniusi visszavonulását követően.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz