Vidi: 60 millió eurót is kértek már a válogatott kiszemeltért - sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Leeds United - kölcsönben a Las Palmasban játszó - mali válogatott szélsőjéért, Hadi Sackóért jelentkezett be a MOL Vidi FC. Ciprusi kérője is van azonban a 24 éves játékosnak.
Dudás Gábor 2019. január 14., hétfő 9:32
Spanyol lapértesülések szerint a Leeds United - kölcsönben a Las Palmasban játszó - mali válogatott szélsőjéért, Hadi Sackóért jelentkezett be a MOL Vidi FC. Ciprusi kérője is van azonban a 24 éves játékosnak.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 14., hétfő 9:32

A La Provincia c. lap számolt be arról Spanyolországban, hogy Hadi Sacko minden bizonnyal idő előtt fejezi be kölcsönjátékát a helyi másodosztályban szereplő Las Palmas csapatánál (hétfőn bonthatnak szerződést a felek), visszatér a Leeds Unitedhez, de az angolok sem tartják meg, hanem minden bizonnyal másik csapatnál folytatja pályafutását a 24 éves szélső.

A portál úgy tudja, hogy Sackót két klub, a ciprusi AEK Larnaca és a magyar MOL Vidi FC szemelte ki magának és száll versenybe az aláírásáért. A korábbi francia utánpótlás-válogatott futballista a több játéklehetőség reményében szerződne tovább és akár már a hét elején eldőlhet, hol folytatja.

Bordeaux, Sporting, Leeds

Sacko Franciaországban született, de 2-szeres mali válogatottnak mondhatja magát, 2018-ban debütált az afrikai csapatban.

Ami klubkarrierjét illeti: Bordeaux-ban kezdte profi pályafutását, Francia Kupát is nyert a Girondins-nel, majd a portugál Sportinghoz igazolt,

ahol akkora jövő jósoltak neki, hogy egy 60 millió eurós kivásárlási árat is beleraktak akkori szerződésébe.

Végül azonban nem tudta magát beverekedni az első csapatba, a francia Sochaux-nál és a Leedsnél is szerepelt kölcsönben, az angolok aztán végleg leigazolták 2017 nyarán, mintegy 1,5 millió fontért.

A Championshipben sem tudott aztán hosszabb távon megragadni, innen került kölcsönben a Las Palmashoz fél évvel ezelőtt, de a spanyoloknál is csak epizodista volt inkább, 5 bajnokin kapott szerepet ősszel, mindannyiszor csereként.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz