Szerencse a szerencsétlenségben: Nem súlyos a Vidi válogatottjának sérülése

Elsőre úgy tűnt, hogy a MOL Fehérvár FC román válogatott hátvédje súlyos sérülést szenvedett. Rus Adrián végül megúszta agyrázkódás nélkül az esetet, és a többiekkel együtt a csapatbuszon utazhatott haza Székesfehérvárra.
Csakfoci Admin 2019. november 2., szombat 22:41
Elsőre úgy tűnt, hogy a MOL Fehérvár FC román válogatott hátvédje súlyos sérülést szenvedett. Rus Adrián végül megúszta agyrázkódás nélkül az esetet, és a többiekkel együtt a csapatbuszon utazhatott haza Székesfehérvárra.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 2., szombat 22:41

Sokakat megijesztett a MOL Fehérvár FC román válogatott hátvédje, Rus Adrián, aki az NB I 11. fordulójában megrendezett ZTE ellen 3-3-as döntetlenre végződő mérkőzésen. A 23 éves védő egy ütközés után percekig a földön feküdt, miután a 80. percben összefejelt az ellenfél egyik játékosával.

A szatmárnémeti születésű labdarúgót hordágyon vitték le a pályáról, helyette Elek Ákos állt be a hátralévő időre. Állapotáról a lefújás után Dr. Kovács Tibor nyilatkozott.

Rus Adrián egy ütközést követően megszédült, emiatt az azonnali csere mellett döntöttünk. Az öltözői vizsgálatok szerencsére semmiféle agyrázkódásra utaló jelet nem mutattak, így játékosunk a csapatbuszon a többiekkel együtt utazhatott haza Székesfehérvárra – mondta a klubhonlapnak a fehérváriak csapatorvosa.

Rus a szezonban eddig 4 tétmeccsen játszott a MOL Fehérvár FC NB I-es csapatában, gólt nem szerzett. A fehérváriak a bajnokságban 11 forduló alatt 23 pontot gyűjtöttek, és az élen állnak az OTP Bank Liga tabelláján.

Olvastad már?
Dobos: "Már nem tudom, mi kell a kiállításokhoz"; Dajka: "Csak a szándékos kezezést büntetném" – értékelések
Az NB I 11. fordulójának szombati játéknapja után összeszedtük a vezetőedzők értékeléseit.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz