Fotó: molfehervarfc.hu

Szalai Attila: "A Vidi ellen édesapám miatt is mindig különleges érzés játszani" - így értékelte az NB I-es csapat elleni győzelmet

A magyar válogatott védő számára mindig különleges érzés játszani a Vidi ellen, hiszen édesapja korábban játszott Fehérváron.
Nyikes Zoltán 2022. július 6., szerda 9:27
Fotó: molfehervarfc.hu
A magyar válogatott védő számára mindig különleges érzés játszani a Vidi ellen, hiszen édesapja korábban játszott Fehérváron.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 6., szerda 9:27

Kedd este beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvár FC 3-0-ra kikapott a Fenerbahce elleni felkészülési mérkőzésen - a törököknél Szalai Attila végig a pályán volt, a lefújást követően pedig a Vidi klubhonlapján értékelt.

– Jó mérkőzést játszottunk, amely úgy érzem, mindkét csapat felkészülését eredményesen szolgálta. Lehetett érezni, hogy mindkét együttes intenzív edzésekből érkezett a meccsre, így a játékosok nem a legfrissebb állapotban voltak. Megvalósítottuk azokat a taktikai dolgokat, amiket az edzőnk kért, és az eredménnyel is elégedettek vagyunk. Jó érzés volt magyar csapat ellen pályára lépni, válogatottbeli csapattársaimmal találkozni, ráadásul Michael Borisszal, Preisinger Sándorral és Késedi Gáborral is dolgoztam együtt, valamint Sallói István sportigazgatót is ismerem korábbról. A Vidi ellen ráadásul édesapám miatt is mindig különleges érzés játszani, hiszen annak idején ő is futballozott Fehérváron – mondta a Fenerbahce magyar válogatott hátvédje.

A Vidi legközelebb vasárnap az Aris Limassol ellen játszik nemzetközi felkészülési mérkőzést Szlovéniában.

Olvastad már?
Megérkezett a Kisvárda reakciója arra, hogy a románok feljelentették őket a FIFA-nál - közlemény
Dr. Róka Géza nemzetközi ügyekért felelős vezető szerint a Kisvárda mint mindig, ezúttal is körültekintően járt el.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz