Petrjak: "Nem látom, hogyan lehetne folytatni a bajnokságot" - lehet, hogy nyárig nem lesz NB I

A MOL Fehérvár FC ukrán szélsője szerint jelenleg a májusi folytatás is nehezen elképzelhető a magyar labdarúgásban.
Dudás Gábor 2020. március 29., vasárnap 16:25
A MOL Fehérvár FC ukrán szélsője szerint jelenleg a májusi folytatás is nehezen elképzelhető a magyar labdarúgásban.
Szerző: Dudás Gábor 2020. március 29., vasárnap 16:25

Az ukrán dynamo.kiev.ua cikke szerint Ivan Petrjak, a MOL Fehérvár FC támadója is elég pesszimista az NB I idényének folytatását illetően. A szélső szerint májusig biztosan nem indul újra útjára a labda, de lehet, hogy még többet kell várni a szezon befejezésére, ha az egyáltalán lehetséges lesz.

- Amennyire én tudom, a következő másfél hónapban biztosan nem lesz téma a futballélet, a bajnokság újraindítása. Napról napra nő a betegek száma Magyarországon is, senki nem akar kockáztatni. Ebben a pillanatban nem látom igazán, hogyan lehetne folytatni a bajnokságot. Szükséges, hogy az egész régió leálljon vagy két hónapra. Utána talán be lehetne fejezni mindent, hogy aztán akár nagyobb szünet nélkül jöjjön is a következő idény - fogalmazott a Vidi ukrán légiósa, aki arról is beszélt röviden, hogyan telnek jelenleg a hétköznapok Magyarországon.

- A Budapesten élő barátaim azt mondják, kiürültek a város utcái. Mindenki nagyon aggódik, most senkit nem érdekel a futball. Az egészség most a legfontosabb, az emberek fejében a családjuk, a szeretteik járnak. Én magam egy tóparton próbálok futni minden nap, a helyiek úgy néznek rám, mint egy űrhajósra, de egyszerűen muszáj mozognom.

A csakfoci.hu már felvázolta, milyen forgatókönyvek léteznek a bajnokság befejezését illetően:

Olvastad már?
Így fejezhetik be a félbeszakadt NB I-es idényt - 4 forgatókönyv jöhet szóba
Négy lehetséges út állhat a csapatok és a szövetség előtt az OTP Bank Liga-szezon befejezését illetően. Van közöttük olyan, amely két osztályban is komoly támogatottsággal bír, és olyan is, amely mindent "törölne".
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz