Nagy csapás érte a Vidi terveit: Mégsem utaznak edzőtáborba - ez áll a háttérben

Az NB I egyik élcsapata január 11. és 22. között Spanyolországban készült volna a bajnokság tavaszi folytatására. De nem fog.
Póczik Dávid 2022. január 6., csütörtök 13:53
Az NB I egyik élcsapata január 11. és 22. között Spanyolországban készült volna a bajnokság tavaszi folytatására. De nem fog.
Szerző: Póczik Dávid 2022. január 6., csütörtök 13:53

Marbellán edzőtáborozott volna az OTP Bank Liga tabelláján negyedik helyen telelő MOL Fehérvár FC, azonban a hét elején elvégzett PCR-tesztek több játékosnál és stábtagnál is pozitív eredményt mutattak, így a Vidi elővigyázatosságból nem utazik el az edzőtáborba és Sóstón készül tovább a tavaszi idényre.

- Ismét egy komplikált helyzet állt elő, ahogyan a szezon során már többször is. Hosszas egyeztetések után végül úgy döntöttünk, hogy a teszteredmények ismeretében nem utazunk el Spanyolországba. A szakmai stáb és a csapat minden támogatást megkap ahhoz, hogy itthon is megfelelő körülmények között készülhessen tovább a tavaszi idényre - mondta a MOL Fehérvár FC sportigazgatója, Sallói István a klub honlapján.

Olvastad már?
Összeveszett az NB I-es légiós és a klubvezető a Vidi hívása miatt - az NB III-ba száműzik a játékost
„Meg fogja tanulni, hogy az NB III-ban is lehet keményen dolgozni” – üzente a Kisvárda Master Good labdarúgójának, Claudiu Bumbának a klub sportigazgatója, Révész Attila a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz