– Ez a díj inkább az eredménynek szól, semmint az ismert munkásságnak, amit egy sportvezetőnek tenni kell – nyilatkozta Révész Attila, a Kisvárda Master Good sportigazgatója az Év sportvezetője elismerésről, amelyet a csakfoci.hu szavazásán a klubtulajdonosok neki ítéltek.

A szakember elmondta, hogy a 2021-es év egyik legnagyobb kihívása az edzőkérdés volt, amely Joao Janeiro Dunaszerdahelyre való távozása után állt elő.

– Egy probléma volt: nem szerettünk volna behozni egy strómant, így azt a megoldást kellett megkeresni, hogy hogyan tudjuk a licencfeltételeknek megfelelően teljesíteni az előírásokat, azaz hogy egy pro-licences edző üljön a kispadon – mondta Révész a betöltendő pozícióról. – Sokan támogattak, illetve kérték, hogy vállaljam el. Korábban is csináltam, ez nem jelent nagy problémát. Ennek a mérlegelése tartott idáig, hogy ezt szeretném, illetve tudom-e csinálni – fogalmazott a sportigazgató a Digi Sport “Reggeli Start” című műsorában.

Az az idő, amit eddig a VIP-ben töltöttem az ellenfél képviselőivel, vezetőivel, illetve fontos tárgyalásokkal, az más időszakra tolódik, mert ezt az időt most a kispad és a vezetőedzői kötelezettségek viszik majd el

– beszélt várakozásairól a szakvezető.

A beszélgetés során szóba került a téli átigazolási időszak is, ennek kapcsán a sportvezetőt a lehetséges játékosmozgásokról is kérdezték.

– Vannak játékosok, akik szeretnének távozni. Elsősorban Bumba, akit a kapzsi menedzsere az utolsó pillanatokban arra próbált rávenni, hogy távozzon Fehérvárra magasabb bérért. Mi is egyeztettünk a Fehérvárral, de nagyon távol állnak egymástól az elképzelések, még úgy is, hogy a nyári időszakban a játékos szerződése lejár – mondta Révész, aki a játékos reakciójáról is beszámolt. Habár volt egy megállapodásunk a hosszabbításról, a menedzserének a kapzsisága ezt sajnos nem tette lehetővé. Természetesen meg is szakítottuk vele a kapcsolatot, Bumba pedig bejelentette, hogy így nem tud futballozni.

A kisvárdai labdarúgóklub sportigazgatója azt is elmondta, hogy az események fényében mire számíthat Bumba a tavaszi félszezonban.

Meg fogja tanulni, hogy az NB III-ban is lehet keményen dolgozni, természetesen nem fogunk engedni a zsarolásának. Majd úgy megy haza Romániába, hogy megtanulja, Magyarországon nem az van, amit a játékosok akarnak

– vetítette előre Révész Attila.

Supka minden csapatrészben erősítene, megvan Suljic új klubja – hazai átigazolási hírek