Márton: "Ez már tényleg frusztráló, kellene egy varázsló", Feczkó: "Akkor leszünk jó csapat, ha mi is ezt fogjuk csinálni" - edzői értékelések

Így látta a két szakvezető, Márton Gábor és Feczkó Tamás a vasárnapi MOL Fehérvár-DVTK bajnokit (3-0) az OTP Bank Liga 11. fordulójában.
Dudás Gábor 2020. november 22., vasárnap 20:29
Így látta a két szakvezető, Márton Gábor és Feczkó Tamás a vasárnapi MOL Fehérvár-DVTK bajnokit (3-0) az OTP Bank Liga 11. fordulójában.
Szerző: Dudás Gábor 2020. november 22., vasárnap 20:29

Márton Gábor (MOL Fehérvár): - Egyszerűen már tényleg frusztráló, annyi helyzetet dolgozunk, hogy hihetetlen. Kellene valami varázsló, vagy nem tudom...jól játszott a csapat, bár a második félidő elején volt egy kis "rotty", de azért egy-két játékos nem volt olyan edzettségi állapotban, sérülésből, a válogatottól jött vissza, satöbbi. Azért voltam ideges, mert kezdett egy kis déjá vu érzésem lenni a kihagyott helyzetek miatt, hogy "puff, puff", aztán az ellenfél majd bever egyet. Szerencsére ez most nem így történt, de azért a Diósgyőrnek volt egy-két gólszerzési lehetősége a második félidőben, amik aztán kimaradtak. Mi pedig már az első félidőben is lezárhattuk volna akár a mérkőzést, lehetett volna 2-3 gólos is az előnyünk. Az viszont nagyon pozitív, hogy nem kaptunk végre gólt. 

Feczkó Tamás (DVTK): - Az első félidőben a Vidi teljesen ránk erőltette az akaratát, nem tudtunk jól kijönni a labdaszerzéseinkből, nagyon gyorsan elpasszolgattuk a labdákat. Nem tudatos volt ez a játék, hanem az ellenfél akarta érvényesült.  A második félidőben a labdabirtoklásunk az ellenfél térfelén és a középső zónában is jó volt, volt két labdánk az 1-1-hez, kockáztattunk is a végén, de a Vidi kontrái ma nagyon ültek. Magabiztos győzelmet arattak. 1-0-nál azért két ilyen helyzetből...a Vidi ilyenből két gólt szokott rúgni, akkor leszünk jó csapat, ha mi is ezt fogjuk csinálni. (M4 Sport)

OTP Bank Liga, 11. forduló:

MOL Fehérvár – DVTK 3-0 (Nikolics 36., Zivzivadze 80., Petrjak 91. – 11-esből)

A meccs krónikája percről percre itt!Beszámoló és videók itt! 

Fehérvár: Rockov – Musliu, Stopira, Fiola – Bolla, Nego, Alef (Rus, 84.), Houri, Funsho – Nikolics (Hangya, 71.), Zivzivadze (Petrjak, 84.)

DVTK: Danilović – Szűcs K., Karan, Hegedűs J. – Shestakov, Márkvárt, Max (Iszlai, 84.), Memolla (Vági, 68.) – Dražić, Ivanovski (Makrai, 84.), Grozav (Hasani, 68.)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz