Kiosztotta saját csapatát a Vidi válogatott játékosa : "Ha kell, bele kell állnunk egymásba"

A MOL Fehérvár FC játékosa, Kovács István kemény kritikát fogalmazott meg magával, és saját csapattársaival szemben is, ugyanakkor méltatta a tolnaiak játékát.
Csakfoci Admin 2019. december 8., vasárnap 16:30
A MOL Fehérvár FC játékosa, Kovács István kemény kritikát fogalmazott meg magával, és saját csapattársaival szemben is, ugyanakkor méltatta a tolnaiak játékát.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 8., vasárnap 16:30

A MOL Fehérvár FC hazai pályán elszenvedett 2-0-s Paks elleni veresége után a Vidi középpályása, Kovács István emlékeztetett, az elmúlt két hónapban csupán egyszer, a Loki elleni 2-1 alkalmával tudták elkerülni a vereséget saját otthonukban.

- Először is gratulálok a Paksnak, megérdemelten nyertek. - kezdte értékelését Kovács az m4sport.hu-nak. - Nem voltunk elég élesek, nem tettük bele azt az intenzitást, azt az agresszivitást, aminek köszönhetően kijöhetett volna a kvalitásbeli különbség a két csapat között. Ha ezt a melót nem tesszük bele, főleg a támadózónában, akkor bizony mi is egy normál csapat vagyunk, és bárkitől ki tudunk kapni, akár hazai pályán is. Az utolsó öt mérkőzésből négyszer is kikaptunk itthon, ez nem fér bele egy olyan csapatnak, amelyik a bajnoki címre tör.

A Vidi-játékos hozzátette, változtatásra lesz szükség, és ezúttal a csapaton belül kell keresni a probléma okát.

El kell gondolkodnunk télen is, és itt most nem a vezetésre, vagy a szakmai stábra gondolok, hanem nekünk, játékosoknak le kell ülnünk, meg kell beszélnünk szemtől szembe, és ha kell, bele kell állnunk egymásba, hogy aztán tudjunk építkezni. Az a baj, hogy mennek a meccsek, mi meg veszítjük a pontokat.

Kovács István végül azt is elismerte, hogy a Paks remeklése nélkül máshogy alakult volna a mérkőzés, ugyanakkor jelezte, a saját teljesítménye is elmaradt a vártaktól.

- Ettől függetlenül igaz, hogy a Paks most megfojtotta a játékunkat azzal, hogy felállást váltott, viszont ha itt vagyunk Fehérváron, ahol ilyen körülmények között játszhatunk, akkor meg kell tudnunk mutatni, hogy az ellenfélnél jobbak vagyunk. Ez ma nem sikerült senki részéről, főleg gondolok itt saját magamra, nekem kifejezetten nem ment, de szerintem ezt a többiek is elmondhatják magukról.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz