A Vidi válogatott védője: "A második félidő katasztrófa volt"

A Fehérvár hiába játszott több mint egy félidőt emberelőnyben a Debrecen otthonában, csak egy 92. percben értékesített 11-essel tudott egy pontot szerezni.
Privacsek András 2021. október 3., vasárnap 11:10
A Fehérvár hiába játszott több mint egy félidőt emberelőnyben a Debrecen otthonában, csak egy 92. percben értékesített 11-essel tudott egy pontot szerezni.
Szerző: Privacsek András 2021. október 3., vasárnap 11:10

Fiola Attila nem volt túl boldog a debreceni döntetlennel.

- Az első félidő szerintem rendben volt, jól játszottunk, sok helyzetünk volt, sajnos gólt nem sikerült szereznünk. A kiállítás után kapkodni kezdtünk, nagyon rosszul nézett ki utána a játékunk. A második félidő katasztrófa volt, hiába játszottunk emberelőnyben, komoly helyzetünk nem is volt. Mindenkinek el kell gondolkoznia, mert ez nagyon gyenge teljesítmény volt - nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak Fiola Attila.

Olvastad már?
Dzsudzsák első NB I-es kiállítása: Belerúgott egy nagyot Nikolicsba - videó
Dzudzsák Balázs az első félidő hajrájában előbb Makarenkoval szólalkozott össze, majd Nikolics felrúgásáért megkapta a második sárgáját és a pirosat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz