A Vidi BL-indulótól igazolhat válogatott játékost - sajtóhír

Sajtóhírek szerint a MOL Vidi FC (július 1-től MOL Fehérvár FC) az észak-macedón bajnok Shkendija válogatott védőjét, Visar Musliut szerződtetné, már zajlanak is az egyeztetések a felek között.
Dudás Gábor 2019. június 21., péntek 10:10
Sajtóhírek szerint a MOL Vidi FC (július 1-től MOL Fehérvár FC) az észak-macedón bajnok Shkendija válogatott védőjét, Visar Musliut szerződtetné, már zajlanak is az egyeztetések a felek között.
Szerző: Dudás Gábor 2019. június 21., péntek 10:10

A sportmedia.mk észak-macedón sportoldal cikke szerint a helyi bajnokság egyik legjobb játékosa igazolhat a MOL Vidihez, amely hamarosan hivatalos ajánlatot is tehet a bajnok és BL-induló Shkendija csapatának. A lap azt írja, hogy a felek között már javában zajlanak az egyeztetések és jó esély mutatkozik Visar Musliu klubváltására, már csak néhány részletet kell tisztázni az ügyében.

A 24 éves, középső és jobb oldali védőként is bevethető játékos 15-szörös válogatottnak is mondhatja magát - többször szerepelt például az újpesti Kire Ristevski oldalán a védelemben -, de a szintén helyi Vardarral is nyert már bajnoki címet, sőt, az Európa Liga csoportkörében is járt az együttessel - az ország történetének első ilyen csapatával - a 2017/18-as idényben.

Az 1 millió euróra taksált bekk az előző idényben 29 bajnokin, valamint 6 BL-, és 2 EL-selejtezőn lépett pályára, 4 gól, 1 gólpassz és 13 sárga lap fűződött a nevéhez.  Musliu - akinek a neve úgy másfél éve a Puskás Akadémia kapcsán is felmerült - a második észak-macedón játékosa lehetne a Vidinek Boban Nikolov mellett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz