0-3: Három hónapja létrehozott kínai válogatott verte a Vidi-vegyest

3-0-ra kapott ki Kína U25-ös válogatottjától a MOL Vidi FC "vegyescsapata" Spanyolországban. Az ázsiaiak két perc alatt két gólt szereztek a második félidőben.
Dudás Gábor 2019. január 25., péntek 12:55
3-0-ra kapott ki Kína U25-ös válogatottjától a MOL Vidi FC "vegyescsapata" Spanyolországban. Az ázsiaiak két perc alatt két gólt szereztek a második félidőben.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 25., péntek 12:55

Az először októberben összeállított, az A-válogatott hátországát jelentő U25-ös kínai korosztályos csapat volt a MOL Vidi első pénteki ellenfele a spanyolországi edzőtáborban. A fehérváriak egyfajta vegyescsapattal léptek pályára, több fiatal mellett például Vinícius, Kovács István és Hodzic is tagja volt a kezdőtizenegynek. Cserék nem is léptek pályára a magyar csapatnál.

Sokáig dominált a Vidi az ügyesen védekező kínaiak ellen, Fang Ying Qi kapusnak így is többször kellett bemutatnia kisebb-nagyobb védéseket. A molvidi.hu cikke szerint az 59. percben, kissé váratlanul megszerezte a vezetést Kína U25-ös válogatottja: Chang Fei Ya vezette a labdát, és mivel senki nem támadta meg, 14 méterről a kapunkba tekert (0-1). Két perccel később jött a második gól is, ekkor Ba Dun vette át teljesen üresen a jobb szélről érkező beadást, majd 8 méterről, óriási erővel lőtt kapura, a labda pedig a felső lécről vágódott a hálóba (0-2).

A 84. percben aztán minden eldőlt, Szabó adta el a labdát a kínai 16-os előtt, az egyik védő vaktában előrevágta a játékszert, amelyet Wang Zi Ming vett le Vinícius mellett, majd kapura vezette a labdát, és kicselezte a válogatott védőt is, végül 5 méterről a kapuba lőtt (0-3).

A Vidi délután, magyar idő szerint 16 órakor az ugyancsak kínai Dalian Yifanggal játszik majd.

Felkészülési mérkőzés, Spanyolország:

MOL Vidi FC - Kína U25 0-3 (Chang Fei Ya 59., Ba Dun 61., Wang Zi Ming 84.)

Vidi: Tujvel - Hangya, Vinícius, Tóth, Tamás - Bolla, Berecz, A. Hadzic, Kovács - E. Hadzic, Szabó

Olvastad már?
Angliából tartanak be a Vidinek: Ezért áll az új igazolás ügye - sajtóhír
Angliai lapértesülések szerint a Leeds United addig nem akarja elengedni mostani, spanyolországi kölcsönjátékából a Vidi által kiszemelt szélsőt, amíg nem sikerül biztosan klubot találnia a játékosnak - nem akarják ugyanis állni a fizetését. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz