Fotó: ifkgoteborg.se

Északról erősödhet tovább a Fradi támadósora - ő a válogatott kiszemelt

Svéd lapinformáció szerint közel áll az egyezséghez a Göteborg és a Ferencváros, így könnyen lehet, hogy Kharaishvili zöld-fehérbe öltözik még az átigazolási szezon zárása előtt.
Nyikes Zoltán 2021. február 12., péntek 16:36
Fotó: ifkgoteborg.se
Svéd lapinformáció szerint közel áll az egyezséghez a Göteborg és a Ferencváros, így könnyen lehet, hogy Kharaishvili zöld-fehérbe öltözik még az átigazolási szezon zárása előtt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 12., péntek 16:36

A svéd Expressen információi szerint a Göteborg nagyon közel áll ahhoz, hogy eladja a 24 éves balszélsőjét, Giorgi Kharaishvilit a Ferencvárosnak, amellyel már a végső fázisban járnak a tárgyalások - az ulloi129.hu úgy tudja, előfordulhat, hogy beigazolódik a svédek információja.

A lap úgy tudja, a 6-szoros grúz válogatott játékos már nem is jelent meg a svéd csapat pénteki edzésén, és a magyar átigazolási piac vasárnapi zárása miatt hamarosan be is jelenthetik az átigazolást.

Kharaishvili hazájában a Saburtalo csapatában nevelkedett, majd ott is mutatkozott be a grúz élvonalban, 2018-ban pedig előbb egy évre kölcsönvette őt a Göteborg, majd egy évvel később 300 ezer euróért meg is vásárolta a szélsőt. A válogatott játékos a svéd élvonal 2020-as kiírásában 15 találkozón két gólig jutott, piaci értékét pedig 600 ezer euróra becsüli a Transfermarkt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz