Fotó: molfehervarfc.hu

Elhunyt a Vidi-játékos apósa az ukrajnai háborúban

A MOL Fehérvár FC ukrán játékosa, Ivan Petrjak a közösségi oldalán köszönt el felesége édesapjától, aki az ukrajnai háborúban veszítette életét.
Nyikes Zoltán 2022. május 16., hétfő 19:01
Fotó: molfehervarfc.hu
A MOL Fehérvár FC ukrán játékosa, Ivan Petrjak a közösségi oldalán köszönt el felesége édesapjától, aki az ukrajnai háborúban veszítette életét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 16., hétfő 19:01

Pénteken megírtuk, hogy a MOL Fehérvár FC-ben futballozó Ivan Petrjak felesége az Instagramon tett közzé egy posztot, hogy segítsenek megtalálni édesapját, aki az orosz-ukrán háború miatt ment harcolni hazájáért, és már napok óta nem tudta vele felvenni a kapcsolatot.

A hétvégén aztán az ukrán játékos is beszámolt a szomorú hírről, hogy meghalt a háborúban az apósa.

– A mi családunk számára legenda vagy, a hazaszeretet legendája, aki életét adta gyermekeiért és unokáiért. Nem fogunk sírni, mert mindig azt mondtad, hogy a nyafogás a puhányoknak való, mi születésünktől fogva harcosok vagyunk és harcolni fogunk a végsőkig. Nyugodj békében! – írta Petrjak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ванька Петряк (@petryak1994) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz