Fotó: paksifc.hu

Eldőlt, ki lesz Bognár György utódja Pakson

A paksiak mindenképpen a fiatal szakembert akarták megszerezni kispadjukra.
Budai László 2022. május 16., hétfő 18:05
Fotó: paksifc.hu
A paksiak mindenképpen a fiatal szakembert akarták megszerezni kispadjukra.
Szerző: Budai László 2022. május 16., hétfő 18:05

Hétfő délután vált hivatalossá, hogy a Paksi FC vezetőedzője, Bognár György az MTK szakmai igazgatójaként folytatja pályafutását. Korábban voltak már találgatások arról, hogy ki válthatja a trénert Pakson,

a csakfoci.hu információi szerint biztosan eldőlt, hogy Waltner Róbert lesz a tolnaiak új vezetőedzője.

Úgy tudjuk, a paksiak mindenképpen a fiatal szakembert akarták megszerezni kispadjukra, és tervüket sikerült is véghez vinni.

Waltner ebben a szezonban a Zalaegerszeget irányította, és a csapattal kiválóan szerepelt, távozásakor, a 25. fordulót követően a negyedik helyen állt az együttes.

A ZTE előtt dolgozott Siófokon, valamint Kapásváron is, a Rákóczit előbb az NB III-ból feljuttatta a másodosztályba, majd óriási meglepetésre újonc csapatát az élvonalba vezette.

A Kaposvár és a ZTE után a Paks lesz harmadik NB I-es csapata, amelyet irányíthat.

Olvastad már?
NB I: "Ha két évvel fiatalabb lettem volna akkor, nagyobb esélyem lett volna a Fradihoz igazolni" - interjú Cseri Tamással
Cseri Tamás "kiborulós nyilatkozatáról", a Fradi hívásáról, a válogatottról, Szalai Attiláról és arról is beszélt, miért baj, hogy kicsit lelkis típus. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz