Fotó: dvsc.hu

Újabb NB I-es csapat címerét változtatták meg - fotók

A DVSC egységes brandjének bevezetéséről sajtótájékoztatón számoltak be kedden, a Nagyerdei Stadionban a klub vezetői.
Nyikes Zoltán 2021. június 22., kedd 16:42
Fotó: dvsc.hu
A DVSC egységes brandjének bevezetéséről sajtótájékoztatón számoltak be kedden, a Nagyerdei Stadionban a klub vezetői.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. június 22., kedd 16:42

Szabó Péter, a DVSC Futball Zrt. igazgatótanácsának elnöke elmondta: az egységes és újból sikeres DVSC létrehozása hosszú, szisztematikus folyamat. Hozzátette, tavaly sokkolta őket a labdarúgócsapat élvonalból történt kiesése, de egy év elteltével a másodosztály bajnokaként sikerült visszajutniuk az NB I-be. A feljutással egy időben elkezdték a szervezeti átalakításokat is annak érdekében, hogy egy hatékonyan működő klub jöjjön létre.

Ábrók Zsolt ügyvezető kiemelte: az egységes DVSC kialakításához egységes brand és ahhoz kapcsolódó hívószavak, megjelenési formák kellenek, amihez profi szakemberek segítségét vették igénybe. Céljuk az volt, hogy a DVSC hagyományait, múltját, identitását figyelembe véve készüljön el az új arculat. Az is fontos cél volt, hogy Debrecen mint város jelenjen meg a brandben, egyértelművé téve azt, amit nemzetközi szerepléseken a DVSC négy betűje nem tudott megmutatni.

Kádár Gergely a marketingcég képviseletében elmondta: a két felnőtt csapat esetében labdarúgásban marad a háromszög, míg kézilabdában a kör alakú címer. A bemutatott embléma a labdarúgó-akadémia és a kézilabda-akadémia kötelékében mutatkozik be, azaz a két utánpótlásközpont brandjének egységesítése is elkezdődött. (MTI)


A DVSC új címere. Fotó: dvsc.hu

Az új szimbólum arculata. Fotó: dvsc.hu

Fotó: dvsc.hu
Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz