Új korszak a Lokinál: Milliárdos cég lett évekre az új főszponzor

A Tranzit-csoport személyében meghatározó és debreceni kötődésű cég, illetve támogató állt a DVSC labdarúgócsapata mellé.
Dudás Gábor 2020. október 22., csütörtök 8:41
A Tranzit-csoport személyében meghatározó és debreceni kötődésű cég, illetve támogató állt a DVSC labdarúgócsapata mellé.
Szerző: Dudás Gábor 2020. október 22., csütörtök 8:41

A három évtizede működő, 1800 munkatársat foglalkoztató és évi 75 milliárd forintos bevételt termelő, debreceni székhelyű Tranzit-Csoport víziszárnyasok előállításával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik. A vállalkozást, illetve cégcsoportot a Magyarország leggazdagabb emberei között szereplő és a DVSC igazgatóságában eddig is helyet kapó Szabó Miklós, illetve családja alapította és irányítja.

A Nagyerdei Stadion sajtóközpontjában tartott eseményen Debrecen város polgármestere, Papp László, a DVSC Egyesület elnöke, Kósa Lajos, a DVSC elnöke, Szabó Péter, valamint a Tranzit-csoport igazgatósági tagja, Szabó Ákos volt jelen.

- Szeretném megköszönni a klub és a város vezetésének, hogy főszponzori pozícióból támogathatjuk a csapatot. Az elmúlt 30 évben mindig is fontos volt a lokálpatriotizmus, és helyi értékek támogatása, amibe beletartozik a sport is. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra, ezért teljesen passzol a cég filozófiájába, hogy főszponzorként megjelenjünk a labdarúgócsapatnál. Bízunk benne, hogy ez egy üzleti sikerré válik majd, és a Loki is visszakerül oda, ahová az elmúlt évtized eredményei predesztinálják. Ebben mi is szeretnénk részt venni, mert hiszünk abban, hogy a klub sikerei a mi márkánkat is ismertebbé teszi. Szurkolóként abban bízom, hogy három év múlva nagyon kemény tárgyalásunk lesz a klubbal a hosszabbításról a jó eredmények miatt - idézi a haon.hu Szabó Ákost.

Szabó Péter elmondta, a nyár végén úgy fogalmazott, stabil szponzori kört szeretne a klub mögé tudni. A Tranzit-csoporttal való,

három évre szóló szerződés

nagy megtiszteltetés a DVSC számára és biztos benne, mind a két fél részére gyümölcsöző lesz a kapcsolat.

A DVSC Egyesület elnöke, Kósa Lajos szintén megköszönte az új szponzornak, hogy fantáziát lát a Lokiban. Abban hisz, hogy a DVSC a nemzetközi téren is komoly pozíciókat foglal majd a jövőben, de ez csak úgy képzelhető el, hogy a szoros gyökerek a debreceni erőforrásokban vannak, ezért külön örül a Tranzit-csoporttal való megállapodásnak - írja a dvsc.hu.

Végül Debrecen polgármestere, Papp László elmondta, a Tranzit-csoport eddig is nagyon fontos szerepet vállalt a város életében, most pedig a sport területén is elérkezett az a pillanat, amikor szorosabbá teszik az ügyeket. Úgy fogalmazott, új alapokra helyezik a futballt Debrecenben, ennek fontos eleme a mai nap és bízik benne, a közös munka mind a két fél számára meghozza az eredményt a jövőben. A közös együttműködés érték a Tranzit-csoportnak, de a DVSC-nek is nagy elismerés, hogy a csapat főszponzora lett.

Az eseményen elhangzott, széles körű szerződésről van szó, melynek anyagi részletei üzleti titoknak minősülnek. Az együttműködés nem csak a pályára korlátozódik, a jövőben sok olyan programot terveznek ahol a klubbal szoros együttműködésben a főszponzor is megjelenik majd együtt népszerűsítve a két brandet.

A sajtótájékoztató végén a felek aláírták a szerződést. A Tranzit-csoport neve és logója többek között a DVSC mezén is szerepel a jövőben, de a Nagyerdei Stadionon belül is aktívan jelen lesz.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz