Tőzsér üzent Tóth Bencének: „Nincs meg a telefonszáma, de majd bocsánatot kérek”

Tóth Bence szerint Tőzsér Dániel szándékosan okozott neki sérülést a szombati DVSC – Mezőkövesd (2-3) mérkőzésen. A Debrecen középpályása a csakfoci.hu-n keresztül reagált a vádakra és elmondta: nem tart attól, hogy utólag eltiltanák.
Privacsek András 2018. március 19., hétfő 16:07
Tóth Bence szerint Tőzsér Dániel szándékosan okozott neki sérülést a szombati DVSC – Mezőkövesd (2-3) mérkőzésen. A Debrecen középpályása a csakfoci.hu-n keresztül reagált a vádakra és elmondta: nem tart attól, hogy utólag eltiltanák.
Szerző: Privacsek András 2018. március 19., hétfő 16:07

Tóth Bence a földön maradt és ápolni kellett Tőzsér Dániel belépője után. A Mezőkövesd középpályása szándékosnak vélte ellenfele mozdulatát.

 - Visszanéztem a videofelvételt és a fotókat az esetről és egyre jobban azt gondolom szándékosan lépett nekem oda Tőzsér Dániel. Egy ilyen múlttal rendelkező játékostól sportszerűbb hozzáállást vár az ember. A debreceni középpályás egyébként azóta sem kért tőlem bocsánatot – mondta Tóth Bence a mezokovesdzsory.hu-nak.

 - Dehogy volt szándékos – reagált Tőzsér Dániel a csakfoci.hu-nak. - Ha Bence megsérült, azt nagyon sajnálom, nem tudtam róla. Nincs meg a telefonszáma, de ha tényleg súlyos a helyzet, akkor elkérem valakitől az elérhetőségét és majd bocsánatot kérek. Mindketten talppal mentünk egy labdára, ami kicsúszott közülünk, így ütköztünk. Sajnálom, hogy Bence ezt szándékosnak vélte.

Érdekesség, hogy az MLSZ Ezekiel Henty Ferencváros elleni szabálytalanságát a videofelvételek alapján vizsgálja. Tőzsér Dániel azonban nem tart hasonlótól.

- Nem lehet összehasonlítani a két esetet. Furcsállnám, ha utólag ezért eltiltanának, ezt nem tartom valószínűnek. Keményebb belépő volt, de ilyenből akad egy pár a mérkőzéseken. Szándékosság pedig egyáltalán nem volt a mozdulatomban – zárta a DVSC középpályása.

Nézd meg Tóth és Tőzsér összecsapását:

LENKÓ PATRIK

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz