Tisza otthagyta a Lokit - a legnagyobb riválishoz igazolt

Távozik Debrecenből Tisza Tibor, a 32 éves támadó az NB II-es Nyíregyháza csapatához igazolt.
Dudás Gábor 2016. augusztus 23., kedd 11:40
Távozik Debrecenből Tisza Tibor, a 32 éves támadó az NB II-es Nyíregyháza csapatához igazolt.
Szerző: Dudás Gábor 2016. augusztus 23., kedd 11:40

Tisza Tibor a két klub megegyezése értelmében az NB II-ben szereplő Nyíregyháza együttesében folytatja pályafutását - írja a dvsc.hu. További részleteket egyelőre nem árultak el a felek a klubváltásról.

A debreceni születésű és nevelésű Tisza 2014 februárjában igazolt (vissza) a Lokihoz, az idő alatt 60 bajnoki mérkőzést játszott a DVSC színeiben, és 14 gólt szerzett. Ebben az idényben hat NB I-es találkozón egyszer volt eredményes, emellett játszott még 4 Európa-liga-meccset, ezeken 4 gólt szerzett.

A csatár néhány hete nyíltan bírálta egyes külföldi csapattársait, mondván a légiósok sokszor érdemtelenül játszanak többet magyar csapattársaiknál.

Vasárnap, a Videoton elleni 5-1-s vereséget követően a nemrégiben kinevezett portugál edző, Leonel Pontes azt mondta, hogy inkább dolgozik olyan fiatalokkal, akik hajlandóak küzdeni és harcolni, mint olyan játékosokkal, akik nem. "Ha valaki nem szeretne a Lokiban játszani, arra nincs szükségünk" - fogalmazott a tréner.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz