Támadója után újabb kulcsjátékosát veszítette el a Loki

A DVSC kapusa, Gróf Dávid még az Újpest elleni bajnokin szenvedett térdsérülést, a játékos fájdalmai pedig az edzések után fokozódtak.
Póczik Dávid 2022. március 21., hétfő 20:04
A DVSC kapusa, Gróf Dávid még az Újpest elleni bajnokin szenvedett térdsérülést, a játékos fájdalmai pedig az edzések után fokozódtak.
Szerző: Póczik Dávid 2022. március 21., hétfő 20:04

A Debreceni VSC 32 éves kapusát, Gróf Dávidot még a héten meg kell műteni egy korábbi sérülése miatt - számol be a dvsc.hu.

A hálóőr még az Újpest ellen 2-1-re elveszített bajnokin szenvedett térdsérülést egy ütközést követően. A játékos fájdalmai az edzések után fokozódtak, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy Grófot a meniscusával (térdízületi porc) kell műteni, a beavatkozás pedig várhatóan ezen a héten lesz.

A Lokinál Gróf mellett egy másik alapember is kiesett, hiszen a piros-fehérek a honlapjukon tudatták korábban, hogy a 27 éves Szécsi Márkot is műteni kellett. A 27 éves támadó szintén térdműtéten esett át, felépülése várhatóan 4-6 hetet vesz majd igénybe.

A debreceniek legközelebb a Zalaegerszeget fogadják a Nagyerdei Stadionban, a válogatott-szünet után, április 2-án.

Olvastad már?
Az NB I és a magyar válogatott is "ellopná" a román bajnok 1 millió eurós kapusát - sajtóhír
A románok szerint így "lopná el" Magyarország a kolozsvári CFR tehetséges - és egyébként magyar - kapusát, Hindrich Ottót. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz