Fotó: mynitra.sem.sk

Szinte mindenkivel összebalhézott a görög szélső, mert a Lokiba akar igazolni

A 21 éves szélső maga kérte a klubja vezetőit arra, hogy engedjék Debrecenbe igazolni, amivel nagy port kavart a csapata háza táján.
Póczik Dávid 2022. augusztus 8., hétfő 14:00
Fotó: mynitra.sem.sk
A 21 éves szélső maga kérte a klubja vezetőit arra, hogy engedjék Debrecenbe igazolni, amivel nagy port kavart a csapata háza táján.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 8., hétfő 14:00

A szlovák elsőosztályban szereplő Aranyosmarót csapatától az NB I-es Debrecenbe igazolhat a 21 éves görög balszélső, Alexandros Kyziridis - írja a sport24.sk.

A portál szerint a fiatal támadó maga kérte a klub vezetőitől, hogy engedjék el a Lokihoz annak ellenére, hogy fél éve hosszabbított szerződést a klubbal. Kyziridis ezzel a húzással igencsak felmérgesítette a csapat edzőjét, Jan Kociant.

- Kyziridis csalódást okozott nekem, de úgy tűnik, ez egy olyan játékosgeneráció, amelyik azzal zsarolja a klubot, hogy sérültet jelent. Most pedig hagynunk kellene, hogy ingyen távozzon, pedig ha el kell mennie, fizessenek érte. Úgy gondolom, hogy a klubok meg fognak állapodni egymással. Ha véletlenül mégsem, akkor van egy B csapatunk. Kyziridisnek úgy nagyon nehéz dolga lenne, mert én végeztem vele mind játékosként, mind emberként - fogalmazott az esettel kapcsolatban Kocian.

Martin Ondrejka, a klub elnöke úgy gondolja, hogy a helyzet hamarosan megoldódik.

- Mi is csalódottak vagyunk, és osztjuk a vezetőedző véleményét. Aki nem akar nálunk játszani, az majd máshol fog futballozni. Azt gondolom, hogy meg fogunk egyezni a Debrecennel és a következő napokban Magyarországra fog igazolni.

Kyziridis a PAOK utánpótlásában kezdte pályafutását, majd 2019 januárjában felkerült a görög Iraklis nagycsapatához, ezután fél évvel a Volosz igazolta le. 2020 nyarán igazolt a Zlate Moravce csapatához, a játékos piaci értékét jelenleg 325 ezer euróra becsüli a Transfermarkt.

Olvastad már?
Még mindig pörögnek a piacon az NB I csapatai – átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszakban, az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz