Loki: Nincs Pontes-ultimátum - a cégvezető reagált a hírekre

A felmondási összeg töredéke a 261 millió forintnak - mondja Róka Géza.
Csakfoci Admin 2017. március 19., vasárnap 8:44
A felmondási összeg töredéke a 261 millió forintnak - mondja Róka Géza.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. március 19., vasárnap 8:44

Nem adott ultimátumot vezetőedzőjének, Leonel Pontesnek a Debrecen, akinek jövőbeli munkájához is minden segítséged megad a klub - nyilatkozta Dr. Róka Géza cégvezető a hajdúsági klub hivatalos honlapjának. Hozzátette, a szakember esetleges menesztésekor fizetendő összeg töredéke a sajtóban megjelent 261 millió forintnak.

- Szeretnénk leszögezni, hogy a DVSC az elmúlt 15 esztendőben egyetlen edzőnek, így Leonel Pontesnek sem adott ultimátumot a csapat szereplésével kapcsolatban – fogalmazott dr. Róka Géza. - Magukat jól értesültnek vélt sajtóorgánumok azt is megírták, hogy a klub vezetése meneszti a portugál szakembert. Amikor pedig a jóslatuk nem vált be, arról kezdtek cikkezni, hogy Leonel Pontes azért van még a kispadon, mert 261 millió forintot kellene fizetni számára, ha leváltják. A vezetőedző szerződésében nem szerepel sem ez, sem más összeg a szerződés felbontása esetén. A munkatörvénykönyv azonban rendelkezik arról, hogy határozott idejű kontraktus felbontása esetén – amennyiben szerződésszegés nem áll fent a munkavállaló részéről - milyen összeget kell fizetni a munkáltatónak, ám ez töredéke a médiában megjelent 261 millió forintnak. A DVSC vezetése a jövőben is minden segítséget megad Leonel Pontes munkájához. Bízunk benne, hogy a következő mérkőzéseken a csapat eredményesebben szerepel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz