DVSC: Hetekre kidőlt, műteni kellett a magyar válogatott játékost

Korhut Mihály térdét megműtötték, a DVSC magyar válogatott hátvédje legközelebb előreláthatólag a januári alapozáskor végezhet teljes értékű munkát.
Csakfoci Admin 2020. december 9., szerda 13:52
Korhut Mihály térdét megműtötték, a DVSC magyar válogatott hátvédje legközelebb előreláthatólag a januári alapozáskor végezhet teljes értékű munkát.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. december 9., szerda 13:52

Térdműtéten esett át szerdán a DVSC magyar válogatott hátvédje, Korhut Mihály. A kisebb beavatkozás jól sikerült, a játékos három hét pihenő után elkezdheti a rehabilitációt. Várhatóan a januári felkészülési időszakban csatlakozhat a csapathoz.

- Egy kisebb meniscus sérülés miatt elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás. Ma még kórházi pihenés vár rám, de holnaptól ismét azon dolgozom teljes erőmmel, hogy minél hamarabb visszatérhessek a csapathoz és a szakmai stáb rendelkezésére állhassak. A cél továbbra is egyértelmű, vissza kell jutni az NB I-be oda, ahová ez a csapat tartozik - nyilatkozta dvsc.hu-nak Korhut, aki a szezonban 13 meccsen lépett pályára az NB II-ben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz