NB I: Özönvíz miatti nagy csúszás után nem tudott nyerni a Loki

Több mint egy órányi csúszás után nem bírt egymással a DVSC és a Puskás Akadémia, a vendégek egy azonnali piros lap miatt emberhátrányban fejezték be a mérkőzést.
Csakfoci Admin 2018. május 27., vasárnap 20:04
Több mint egy órányi csúszás után nem bírt egymással a DVSC és a Puskás Akadémia, a vendégek egy azonnali piros lap miatt emberhátrányban fejezték be a mérkőzést.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. május 27., vasárnap 20:04

TABELLA: Az NB I állása itt!

A tervezett 17 órai kezdésnél 1 óra 8 perccel később kezdődhetett csak el a Debrecen és a Puskás Akadémia mérkőzése. A Nagyerdei Stadionra özönvízszerű eső zúdult, ezért csúszott a kezdés. A kezdő sípszótól viszont nem akadályozta a játékot a nem sokkal korábban lezúduló csapadék.

https://streamable.com/b3k47

A találkozót a hazaiak kezdték aktívabban, mégis a PAFC szerzett vezetést: Tabakovic rossz passzával gyakorlatilag indította az ellenfelet, Radó pedig pár érintés után 20 méterről lőtt a bal alsóba (0-1). Tőzsér 17 méteres szabadrúgása jelentett egyenlítési lehetőséget, de Hegedüs ki tudta ütni a labdát, majd Henty bombáját védte Nagy Sándor.

A fordulás után magasabb fokozatra kapcsolt a Debrecen, amelyben remekül játszott a fiatal Kusnyir Erik. Tőle indult a hazaiak gólja is, végül Bényei középre lőtt labdáját Tabakovic vágta be közelről (1-1). Mintegy tíz perccel később megfogyatkoztak a vendégek: Bacelic-Grgic kemény belépője, majd az ellenfél lefejelése után azonnali piros lappal mehetett zuhanyozni. Ment előre a Loki az egyenlítésért, mindkét oldalon jöttek a cserék, és a gólszerzési lehetőségek is megvoltak: Tabakovic fejelt fölé, Bényei, majd Ferenczi lövését védte nagyot vetődve Hegedüs. A csereként beállt Takács lehetett volna a nyerőember, de sem Hegedüs rossz kijövetele után nem tudott az üres kapuba fejelni, sem Bereczki beadását nem tudta pár méterről a kapuba bólintani.

A végeredmény így 1-1, amivel a DVSC az ötödik helyre csúszott vissza, a felcsútiak maradtak hetedikek.

DVSC - Puskás Akadémia 1-1 (Tabakovic 57. ill. Radó 10.) - a meccs krónikája percről percre itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz