NB I: Hosszabb időre kidőlt a Loki két védője, egyikükre műtét is vár

Charleston a Gyirmót elleni mérkőzésen szenvedett sérülést, míg Poór Patriknak ágyéki sérve van, így őt meg is kell műteni.
Póczik Dávid 2022. április 20., szerda 14:08
Charleston a Gyirmót elleni mérkőzésen szenvedett sérülést, míg Poór Patriknak ágyéki sérve van, így őt meg is kell műteni.
Szerző: Póczik Dávid 2022. április 20., szerda 14:08

A DVSC Gyirmót ellen 3-1-re megnyert bajnokiján, az első játékrészben Hrabina Alex és Charleston Silva dos Santos is kényszerből hagyta el a pályát - olvasható a dvsc.hu-n.

A Loki 27 éves kapusa egy rúgást kapott, ám a hét eleji vizsgálatokból kiderült, hogy nincs komolyabb baja, így fokozatosan visszatérhet a többiek közé. Ami Charlestont illeti, ő hajlító húzódást szenvedett, így rá előreláthatólag hosszabb kihagyás vár.

A térdműtéten átesett Szécsi Márk rehabilitációja jó ütemben halad, már elhagyta a mankót és elkezdte az erősítést. Poór Patriknak ágyéki sérve van, rá minden bizonnyal műtét vár.

A Debrecen szombaton Kisvárdán lép pályára az OTP Bank Liga 29. fordulójában.

Olvastad már?
"Elértem a csúcsot, de a közeg nem volt velem korrekt" - Pintér a magyar foci megélhetési bűnözőiről, a Fradi-imádatról és Csányiról
Pintér Attila szerint, amikor szövetségi kapitány volt, az akkori edzőbizottság nem adott megfelelő tájékoztatást Csányi Sándornak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz