Loki: Nincs még utódja Kondásnak - ők lehetnek a jelöltek

A klubvezetés elfogadta a szakember lemondását, keresik az utódját. Nem tudni, ki ül a kispadon a Gyirmót ellen.
Dudás Gábor 2016. július 26., kedd 7:19
A klubvezetés elfogadta a szakember lemondását, keresik az utódját. Nem tudni, ki ül a kispadon a Gyirmót ellen.
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 26., kedd 7:19

Hétfőn este a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatótanácsa elfogadta Kondás Elemér lemondását. Még nem tudni, ki lesz az utód – számolt be a dehir.hu.

- Innentől elkezdődik a kiválasztás folyamata – közölte Róka Géza cégvezető, aki potenciális jelöltekről nem akart beszélni, hiszen – mint mondta – "ez a kérdés sokkal fontosabb annál, mint, hogy elhamarkodottan nevekről bárki is nyilatkozatot tegyen".

Róka arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy a soron következő, Gyirmót elleni hazai mérkőzésen ki ül le majd a DVSC-TEVA kispadjára. Arra ellenben ígéretet tett, hogy minden döntésről, fejleményről időben tájékoztatják majd a közvéleményt.

Sajtóhírek szerint a szomszédos Balmazújvárost az NB II-ben irányító Feczkó Tamás, valamint az eddigi másodedző, Sándor Tamás neve is felmerült lehetséges utódként. A csakfoci.hu információi szerint a tavaly még a Vasast irányító Szanyó Károly, illetve a korábbi paksi sikeredző, Kis Károly neve is a kalapban van. Sándor és Szanyó esetében fontos megjegyezni, hogy egyiküknek sincs pro-licence.

A sportfaktor.hu szerint László Csaba neve is szerepel a listán.

Természetesen nem zárható ki az, hogy a DVSC külföldről hozzon edzőt. Kézenfekvőnek tűnik ez akkor, amikor az akadémia életében erősen megjelent egy portugál vonal, minimum logikusnak tűnik, hogy a friss kapcsolatoknak köszönhetően abban a térségben is felmérjék a potenciális jelölteket. Honlapunk úgy tudja, hogy Szima Gábor tulajdonos már a tavalyi szezonban sem vetette el azt, hogy külföldről érkezzen majd valaki a kispadra, ha Kondás Elemér távozik.

Úgy tudjuk, hogy egy olyan szakember neve merült fel korábban, aki a Balogh Norbert eladását létrehozó olasz ügynökséggel áll kapcsolatban, ám akkor végül mégis maradt Kondás a kispadon.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz