Loki: Huszti felajánlotta a lemondását – ma eldőlhet a sorsa

Könnyen lehet, hogy szombaton az MTK Budapest ellen bajnokin már nem Huszti Szabolcs irányítja a Debrecent.
Privacsek András 2021. október 28., csütörtök 11:13
Könnyen lehet, hogy szombaton az MTK Budapest ellen bajnokin már nem Huszti Szabolcs irányítja a Debrecent.
Szerző: Privacsek András 2021. október 28., csütörtök 11:13

Honlapunk információi szerint a DVSC kupakiesése után Huszti Szabolcs felajánlotta a lemondását, és úgy tudjuk, ma dönt a vezetőség, hogy elfogadja-e azt.

A Debrecen jól kezdte a szezont, az utolsó négy fordulóban azonban mindössze egy pontot szerzett, így lecsúszott a 10. helyre és csak jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy nem áll kiesőhelyen. Szerdán ráadásul az NB II-es Kecskeméttel szemben kiesett a Magyar Kupából.

A DVSC vezetősége hétfőn egyeztetésre hívta a szakmai stábot, mely után Szabó Péter, az igazgatótanács elnöke azt mondta, amennyiben nem történik pozitív változás, úgy újabb konzultációra lesz szükség. Tőzsér Dániel sportigazgató pedig arról beszélt, hogy nem az edzőváltásban látja a megoldás kulcsát, mivel nem híve a kapkodásnak.

A Huszti-Toldi páros idén februárban vette át a Debrecen szakmai vezetését Kondás Elemértől. Az ő irányításukkal jutott fel a Loki tavasszal az NB I-be.

FRISSÍTÉS: Már hivatalos, hogy Huszti és segítője is távozik Debrecenből - kattints!

Olvastad már?
Interjú a Fradi-ikonnal: "Edzőként nem kérhetem a játékosaimtól azt, amit én tudtam a pályán" - Lipcsei megérett az NB I-es kispadra
Senki nem lépett nála többször pályára a Ferencvárosban. 648 meccs után 2010-ben vonult vissza a zöld-fehérek legendája, és azonnal edzőnek állt a Fradinál. 2017-től az NB II-es Soroksárt irányítja, most pedig már komolyabb tervei vannak. 10 év edzőséggel a háta mögött megérett az NB I-re, de tudja, hogy a múltja miatt nincs könnyű helyzetben. Utálja a középszerűséget, a langyos vizet, szereti a kőkemény munkát, a következetességet, ha szükségét érzi, saját magát is megbünteti. 18 évesen vigyázzállásban közlekedett Fischerék között, a mai fiatalokat sok esetben már ütni-vágni kell szerinte. Nagy kihívás számára, hogy azt az Isten áldotta tehetséget, akinél a "dobozban" bajok vannak, megmentse a magyar futballnak, azt pedig szégyennek tartja, ha egy játékosa nem tudja, hogy Végh Zoltán védett-e az élvonalban. Interjú Lipcsei Péterrel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz