orange-pictures.nl

Holland szélsőt igazolhat a DVSC – másfél év alatt háromszor tették ki a csapatból

Holland játékos érkezik Debrecenbe: a 22 éves szélső az utóbbi hetekben csak a tartalékoknál edzett fegyelmi okok miatt - és nem ez volt az első ilyen ügye.
Nyikes Zoltán 2019. január 14., hétfő 13:37
orange-pictures.nl
Holland játékos érkezik Debrecenbe: a 22 éves szélső az utóbbi hetekben csak a tartalékoknál edzett fegyelmi okok miatt - és nem ez volt az első ilyen ügye.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. január 14., hétfő 13:37

A holland Leeuwarder Courant információja szerint nagy esély van arra, hogy távozik a másodosztályú SC Cambuurtól Justin Mathieu, aki a Debreceni VSC-ben folytathatja a pályafutását.

- Justin csütörtökig Magyarországon lesz. Meglátjuk, hogyan alakul az ügy - erősítette meg a hírt Foeke Booy, a Cambuur technikai igazgatója.

A holland labdarúgó 2017 nyarán került a Cambuurhoz, előtte megfordult az FC Oss, a Go Ahead Eagles és a Willem II csapatainál is. 128 mérkőzése van a helyi másodosztályban, illetve 4 az Eredivisie-ben, összesen 29 gól fűződik a nevéhez. A jelenlegi idényben 15 bajnoki mérkőzésen 5-ször talált a kapuba.

Mathieu-vel az utóbbi időben sok gond akadt, a Leeuwarder Courant azt írja, hogy a Cambuur másfél év alatt háromszor is felfüggesztette őt fegyelmi okok miatt (2017 októberében, majd tavaly márciusban és decemberben is), ezért az utóbbi hetekben csak a tartalékokkal készülhetett.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz