Hivatalos: Távozik Huszti Szabolcs a Debrecentől - megbízott edző irányít

Az MTK ellen a Jeremiás Gergő, Dombi Tibor duó meccsel. Herczeg András pedig szakmai tanácsadóként segíti majd a munkájukat.
Privacsek András 2021. október 28., csütörtök 13:20
Az MTK ellen a Jeremiás Gergő, Dombi Tibor duó meccsel. Herczeg András pedig szakmai tanácsadóként segíti majd a munkájukat.
Szerző: Privacsek András 2021. október 28., csütörtök 13:20

Ahogy azt a csakfoci.hu elsőként előrevetítette, edzőváltás történt a DVSC-nél.

A kieséssel végződött kecskeméti kupamérkőzés után Huszti Szabolcs edző felajánlotta lemondását, amelyet a klub vezetősége elfogadott, vele együtt Toldi Gábor is távozik csapatunktól - írja a dvsc.hu. Így csütörtöktől már nem ők irányítják a Loki labdarúgógárdájának szakmai munkáját.

A klublicenc-szabályzat szerint a klubnak maximum 60 napja van pro licenc-szel rendelkező edzőt találni, a DVSC természetesen hosszú távú, szakmailag megalapozott megoldásban gondolkodik. Amíg az új vezetőedzőt nem választja ki a klubvezetés, Jeremiás Gergő, mint megbízott edző és Dombi Tibor, mint pályaedző látja el ezt a feladatot, a csapat korábbi sikertrénere, Herczeg András pedig szakmai tanácsadóként segíti majd a munkájukat.

A szombati, MTK elleni mérkőzésre tehát ez a szakmai stáb készíti fel a gárdát.

Olvastad már?
Interjú a Fradi-ikonnal: "Edzőként nem kérhetem a játékosaimtól azt, amit én tudtam a pályán" - Lipcsei megérett az NB I-es kispadra
Senki nem lépett nála többször pályára a Ferencvárosban. 648 meccs után 2010-ben vonult vissza a zöld-fehérek legendája, és azonnal edzőnek állt a Fradinál. 2017-től az NB II-es Soroksárt irányítja, most pedig már komolyabb tervei vannak. 10 év edzőséggel a háta mögött megérett az NB I-re, de tudja, hogy a múltja miatt nincs könnyű helyzetben. Utálja a középszerűséget, a langyos vizet, szereti a kőkemény munkát, a következetességet, ha szükségét érzi, saját magát is megbünteti. 18 évesen vigyázzállásban közlekedett Fischerék között, a mai fiatalokat sok esetben már ütni-vágni kell szerinte. Nagy kihívás számára, hogy azt az Isten áldotta tehetséget, akinél a "dobozban" bajok vannak, megmentse a magyar futballnak, azt pedig szégyennek tartja, ha egy játékosa nem tudja, hogy Végh Zoltán védett-e az élvonalban. Interjú Lipcsei Péterrel.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz