Honlapunk információi szerint a DVSC kupakiesése után Huszti Szabolcs felajánlotta a lemondását, és úgy tudjuk, ma dönt a vezetőség, hogy elfogadja-e azt.

A Debrecen jól kezdte a szezont, az utolsó négy fordulóban azonban mindössze egy pontot szerzett, így lecsúszott a 10. helyre és csak jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy nem áll kiesőhelyen. Szerdán ráadásul az NB II-es Kecskeméttel szemben kiesett a Magyar Kupából.

A DVSC vezetősége hétfőn egyeztetésre hívta a szakmai stábot, mely után Szabó Péter, az igazgatótanács elnöke azt mondta, amennyiben nem történik pozitív változás, úgy újabb konzultációra lesz szükség. Tőzsér Dániel sportigazgató pedig arról beszélt, hogy nem az edzőváltásban látja a megoldás kulcsát, mivel nem híve a kapkodásnak.

A Huszti-Toldi páros idén februárban vette át a Debrecen szakmai vezetését Kondás Elemértől. Az ő irányításukkal jutott fel a Loki tavasszal az NB I-be.

FRISSÍTÉS: Már hivatalos, hogy Huszti és segítője is távozik Debrecenből – kattints!

Interjú a Fradi-ikonnal: “Edzőként nem kérhetem a játékosaimtól azt, amit én tudtam a pályán” – Lipcsei megérett az NB I-es kispadra