Egy év után távozhat a Loki száműzött válogatott játékosa - sajtóhír

Északmacedón sajtóhírek szerint a második csapattal készülő David Babunskival már nem számolnak a DVSC-nél.
Dudás Gábor 2022. augusztus 30., kedd 20:41
Északmacedón sajtóhírek szerint a második csapattal készülő David Babunskival már nem számolnak a DVSC-nél.
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 30., kedd 20:41

Az északmacedón sportmedia.mk számolt be arról, hogy komoly gondokkal kellett szembenéznie az új szezonban a DVSC 28 éves középpályásának, David Babunskinak.

A portál szerint a Loki alkalmazásában álló Babunski-testvérek közül az idősebbik ugyanis jelenleg csak a Debrecen második csapatával edz és a klubnál állítólag már közölték vele, hogy a jövőben nem számítanak a szolgálataira.

A 9-szeres északmacedón válogatott játékos az NB I első hat fordulójában még a kispadon sem szerepelt a Lokinál, így David Babunskinak minden bizonnyal új csapat után kell néznie még a nyári átigazolási időszakban. Azt a lap még hozzáteszi, hogy komoly probléma lehet az is a középpályás számára, hogy érvényes szerződése van a magyar klubnál és a fizetése is magas, így nehéz lehet majd olyan klubot találnia, amely elfogadná a feltételeit. De azt írják, jelenleg is azon dolgoznak a menedzserei, hogy váltani tudjon.

A mellőzése okai között az északmacedónok megemlítik, hogy Debrecenben a nyáron szinte a teljes klubvezetés kicserélődött, érkezett új sportigazgató és új edző (Joao Janeiro) is, akinek a koncepciójába  a jelek szerint nem fér bele a válogatott futballista. Aki a lap szerint a debreceni "száműzetése" után nem valószínű, hogy meghívót kap majd a szeptemberi válogatott mérkőzésekre.

Hozzáteszik még érdekességként, hogy a fiatalabbik Babunski, Dorian maradt a Loki első csapatában, de jóval kevesebb játékidőt kap, mint a tavaszi szezonban (ebben az idényben 4 meccsen 126 percet játszott eddig).

David Babunski egy éve igazolt Debrecenbe, az előző idényben 24 NB I-es meccsen és 2 kupatalálkozón lépett pályára, ezeken 1-1 gólja és gólpassza volt.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz