DVSC: "Érződik rajtunk az önbizalomhiány, ez megmutatkozik a testbeszédünkben is"

A DVSC középpályása, Haris Attila szerint csapat nincs könnyű időszakban, hiszen a sikertelenség miatt a játékosok önbizalomhiányban szenvednek, ami a játékukon és a testbeszédükön is meglátszik.
Csakfoci Admin 2019. november 27., szerda 15:41
A DVSC középpályása, Haris Attila szerint csapat nincs könnyű időszakban, hiszen a sikertelenség miatt a játékosok önbizalomhiányban szenvednek, ami a játékukon és a testbeszédükön is meglátszik.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 27., szerda 15:41

A Ferencváros ellen elszenvedett 6-1-es vereség után az elmúlt hétvégén a keleti rangadón, a Kisvárdával szemben maradt alul a Herczeg András által irányított DVSC. A lefújást követően a Hajdú-Bihari Naplónak nyilatkozott a Loki középpályása, Haris Attila, aki elmondta, a társaival azon vannak, hogy minél előbb kilábaljanak a hullámvölgyből.

Jó lenne végre ismét egy nyertes meccsre visszatekinteni, de sajnos ezúttal is alulmaradtunk. Úgy hiszem, az akarattal nem volt baj most sem, mentünk előre, igaz, túl sok nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani, inkább meddő volt a fölényünk. Kellene egy olyan összecsapás, amely lendületet adna számunkra a téli szünet előtti időszakhoz, jó volna szépen zárni az évet – Haris Attila, aki szerint a csapat számára sem könnyű ez az időszak.

Keressük az okot a rosszabb teljesítményüknek, és azon vagyunk, hogy újra rátaláljunk a sikerhez vezető útra. Nem kérdés, rossz passzban vagyunk, ami az egész csapatról elmondható.

Érződik rajtunk az önbizalomhiány is, ez megmutatkozik a játékunkban és a testbeszédünkben is. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen nincs sikerélményünk, amiből táplálkozhatnánk.

Keressük az okokat, és a megoldást, közösen is szoktunk beszélgetni, illetve mindenki magában is próbálja helyre tenni a dolgokat. Hét közben, az edzéseken ugyanannyit dolgozunk, mint máskor, valami kicsi plusz mégis hiányzik, ami eddig megvolt. Bízunk benne, a szurkolóink kitartanak mellettünk ezekben a nehezebb időkben is. Számunkra sem könnyű ez az időszak, de hullámvölgyek minden csapat életében előfordulnak, azon vagyunk, hogy minél hamarabb kilábaljunk belőle – fogalmazott a hajdúságiak középpályása.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz