Döntést hozott Dzsudzsákék balhéjáról az MLSZ - két játékost eltiltottak

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy-egy felkészülési mérkőzésről eltiltotta Ugrai Rolandot és Szilágyi Zoltánt, akik a DVSC-Vasas (3-0) találkozón piros lapot kaptak.
Csakfoci Admin 2021. július 20., kedd 14:22
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy-egy felkészülési mérkőzésről eltiltotta Ugrai Rolandot és Szilágyi Zoltánt, akik a DVSC-Vasas (3-0) találkozón piros lapot kaptak.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 20., kedd 14:22

Amint arról beszámoltunk, harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte az NB I-be feljutott DVSC, miután 3-0-ra legyőzte a másodosztályú Vasast a telki edzőtáborában, szombat délután. A találkozó mégsem az eredményről maradt emlékezetes: az összecsapás hajrája feszültre sikeredett, mivel a 87. percben egymásnak ugrottak a játékosok, némi lökdösődés után Káprály Mihály játékvezető Ugrai Rolandot (DVSC) és Szilágyi Zoltánt (Vasas) kiállította.

A dulakodásban kulcsszerep jutott Dzsudzsák Balázs, aki a klub közösségi oldalának beszámolója szerint "igazi kapitányként" viselkedett ebben a helyzetben.

- Indulatoktól sem volt mentes a Loki-Vasas, egy kemény belépő után Ugrai Roland és Szilágyi Zoltán akaszkodott össze, és csapatkapitányunk, Dzsudzsák Balázs nem volt rest kiállni társa mellett - írták a hajdúságiak, majd a két kiállított futballista ügyében döntést hozott a Fegyelmi Bizottság.

Az MLSZ a hivatalos honlapján kedden hozta nyilvánosságra a fegyelmi bizottság július 20-i ülésén született határozatot, mely szerint Ugrai Roland és Szilágyi Zoltán 1-1 soron következő felkészülési mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A Loki a héten Debrecenben folytatja a hangolást a bajnoki nyitányra. A félkészülés időszakának fénypontja még hátravan, hiszen vasárnap az AS Roma ellen lép majd pályára az együttes Frosinone városában, ami nagyjából 90 km-re fekszik Rómától.

Olvastad már?
NB I: A Fradi magyar játékosát szemelte ki a DVSC
Honlapunk úgy értesült, hogy az újonc Loki kölcsönveheti a következő szezonra a Ferencváros 18 éves játékosát, Csontos Dominikot, ám egyelőre még nincs megállapodás a két klub között.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz