Harmadik felkészülési mérkőzését játszotta telki edzőtáborában a DVSC, amely két győzelem után szombaton 3-0-ra legyőzte az NB II-ben szereplő Vasas együttesét.

A dvsc.hu tudósítása szerint gól nélküli első félidőt követően a 75. percben büntetőhöz jutott a Loki, miután Berecz rúgta fel Ferenczit a tizenhatoson belül. A labda mögé Dzsudzsák állt és a bal alsóba helyezte.

A 87. percben erőteljes lökdösődés alakult ki a pályán, Ugrait és Szilágyit kiállította a játékvezető.

A 92. percben megduplázta előnyét a Loki: egy angyalföldi védelmi hibát Bárány használt ki, 14 méterről lőtt magabiztosan a kapuba. A 114. percben Pintér lépett meg a jobb szélen, befelé húzott, majd 14 méterről szépen lőtte ki a jobb alsót.

A DVSC 3-0-ra megnyerte a 2×45+30 percre osztott találkozót. A telki edzőtábor ezzel véget ért a hajdúságiak számára, a csapat a jövő héten Debrecenben folytatja a hangolást a bajnoki nyitányra.

Felkészülési mérkőzés, Telki

DVSC-Vasas 3-0 (Dzsudzsák 75., 11-esből, Bárány 92., Pintér 114.) – kiállítva: Ugrai 87. (DVSC), ill. Szilágyi Z. 87. (Vasas)

DVSC: Kosicky (Gróf) – Bévárdi, Deslandes, Baráth, Ferenczi – Varga J. (Bényei Á.), Dzsudzsák – Bódi, Ugrai, Sós (Bárány) – Szécsi (Kusnyír).
A DVSC az utolsó 30 percben: Gróf – Kusnyír, Nikolic, Poór, Korhut – Bényei Á., Babunski – Pintér, Bárány, Gyönyörű – Tischler

Vasas: Jova – Szivacski Z., Szilágyi, Otigba, Silye, Sztojka, Berecz, Márkvárt, Hinora, Radó, Balajti
Cserék: Uram, Terbe, Varga D., Bobál G., Szatmári, Szalai, Molnár, Rétyi, Puskás, Puska, Farkas G., Farkas B., Bonifert, Kovács D., Boros, Szilágyi Sz.

A torkon ragadott Dzsudzsák a pályán dulakodott a Vasas-játékosokkal: “Igazi kapitány” – fotók