Debreceni balhé: Hét gyanúsított a DVSC-Paks meccs utáni végjáték miatt

A rendőrség rendbontás bűntett megalapozott gyanúja miatt eddig hét személyt hallgatott ki a DVSC-Paks mérkőzés végén történt incidenssel kapcsolatban.
Csakfoci Admin 2020. június 30., kedd 9:02
A rendőrség rendbontás bűntett megalapozott gyanúja miatt eddig hét személyt hallgatott ki a DVSC-Paks mérkőzés végén történt incidenssel kapcsolatban.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 30., kedd 9:02

A Magyar Hang információi szerint a mérkőzés lefújása után történtek miatt rendbontás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányságon, és a mérkőzés másnapján történtek nyomozati cselekmények is.

A portál kérdésére azt is közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy eddig összesen hét személyt hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

Arra a felvetésükre, hogy a nyomozás eddigi információi alapján van-e olyan adat, amely szerint megütötték valamelyik labdarúgót, azt írták, hogy ezt még vizsgálják. Azt is közölték, hogy a rendelkezésre álló videófelvételek elemzésével, tanúk meghallgatásával folyik a gyanúsítottak beazonosítása, a felkutatásuk folyamatban van.

Mint arról beszámoltunk, a DVSC-Paksi FC mérkőzés (1-1) lefújása után a debreceni B-közép egy csoportja a pályán akart elégtételt venni a játékosokon, de a berohanó speciális rendőri egység elejét vette a nagyobb inzultusnak. A két csapat játékosai végül csak két órával a meccs után tudta elhagyni a stadiont.

Nem csak a pályán, de a debreceni Nagyerdei Stadion VIP-páholyában is tettlegességig fajult a feszült helyzet, a civishir.hu szerint tömeges dulakodás alakult ki. A többségi tulajdonos, Szima Gábor “durva, szűnni nem akaró szidalmazását” hallva egy hozzá közel álló személy (szemtanúk elmondása szerint) a páholyból leugorva nekirontott az egyik – elégedetlenségét szintén kifejezésre juttató – szurkolónak.

Olvastad már?
Balhé a VIP-ben is a Loki kiesése után: A Szimát szidó szurkolóra támadtak
Nem csak a pályán, de a debreceni Nagyerdei Stadion VIP-páholyában is tettlegességig fajult a feszült helyzet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz