Balhé a VIP-ben is a Loki kiesése után: A Szimát szidó szurkolóra támadtak

Nem csak a pályán, de a debreceni Nagyerdei Stadion VIP-páholyában is tettlegességig fajult a feszült helyzet.
Dudás Gábor 2020. június 28., vasárnap 17:40
Nem csak a pályán, de a debreceni Nagyerdei Stadion VIP-páholyában is tettlegességig fajult a feszült helyzet.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 28., vasárnap 17:40

Az NB I-től 27 év után búcsúzó DVSC szombati mérkőzését követően nem csak a pályán, de a Nagyerdei Stadion VIP-szektorában is botrány tört ki a civishir.hu cikke szerint.

A portál beszámolója szerint tömeges dulakodás alakult ki: a többségi tulajdonos, Szima Gábor "durva, szűnni nem akaró szidalmazását" hallva egy hozzá közel álló személy (szemtanúk elmondása szerint) a páholyból leugorva nekirontott az egyik – elégedetlenségét szintén kifejezésre juttató – szurkolónak.

Az indulatosan fellépő illetőt a közelben ülők megfékezték, a földre teperték, majd a biztonságiak kivezették a szektorból.

Mint arról beszámoltunk, a DVSC-Paksi FC találkozó (1-1) lefújása után a debreceni B-közép egy csoportja a pályán akart elégtételt venni a játékosokon, de a berohanó speciális rendőri egység elejét vette a nagyobb inzultusnak. A két csapat játékosai végül csak két órával a meccs után tudta elhagyni a stadiont.

Olvastad már?
NB I: A lefújás után két órával hagyták el a stadiont a DVSC és a Paks játékosai
A csakfoci.hu információi szerint a DVSC-Paks mérkőzés lefújása után csak két órával hagyták el a Nagyerdei Stadiont a DVSC és a Paks játékosai.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz