Az elnök a Loki pocsék szerepléséről: "Amennyiben úgy látjuk, hogy nincs érdemi változás, akkor..."

A DVSC igazgatótanácsának elnöke szerint már a következő hetekben változásra van szükség a csapatnál.
Privacsek András 2021. október 27., szerda 17:49
A DVSC igazgatótanácsának elnöke szerint már a következő hetekben változásra van szükség a csapatnál.
Szerző: Privacsek András 2021. október 27., szerda 17:49

A Loki labdarúgócsapata tíz fordulót követően jelenleg a 10. helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján, csak jobb gólkülönbsége miatt nincs kieső pozícióban. A DVSC vezetősége reagálásképpen egyeztetésre hívta össze a szakmai stábot, ahol ismét tisztázták a célokat, illetve világossá tették, hogy sürgősen változtatásra van szükség a csapat teljesítményét illetően. A Naplónak Szabó Péter, a DVSC igazgatótanácsának elnöke nyilatkozott a megbeszéléssel kapcsolatban.

– Tudtuk, hogy ez egy irtó nehéz, küszködős idény lesz, ettől függetlenül van hiányérzetünk. Ezzel kapcsolatban nem szabad egyénekre mutogatni, mindenkinek megvan a felelőssége ebben. A hétfői megbeszélésen egyértelművé tettük a szakmai stáb felé az elvárásainkat, amit nekik teljesíteniük kell. Egy fontos dolog van: eredményesen szerepelni, és ehhez következő szűk hetekben változtatásra van szükség. A szavak nem igazán érdekelnek, az a lényeg, hogy a tettekben mit látunk majd viszont – fogalmazott az elnök.

A mérkőzésen – és azt követően a közösségi médiában is – több szurkoló Tőzsér Dániel és Huszti Szabolcs távozását követelte.

– Kevés olyan debreceni edzőt tudnék mondani, aki felé ne kiabáltak volna ilyeneket. Ez teljesen érthető reakció, ezért is ültünk le és beszéltük meg, hogy milyen változásokat szeretnénk látni. Nagyon bízom benne, hogy jó irányban mozdul el majd a csapat a tabellát és a teljesítményt is tekintve. Amennyiben úgy látjuk, hogy nincs érdemi változás, akkor újra le kell ülnünk, mert nem lehet a végtelenségig várni. De biztos vagyok benne, hogy talál megoldást a stáb a felmerülő gondokra – mondta a szakember.

Olvastad már?
A DVSC sportigazgatója: "Ha most lefújnák a bajnokságot, bennmaradnánk" - a Lokinál nem cél az edzőváltás
Tőzsér Dániel elmondta, türelmesnek kell lenniük a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpárossal, a kapkodás még sosem vezetett jóra.
Elolvasom
Címkék: #DVSC #Debrecen #Loki
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz