A Loki új igazolásának nekimentek a szurkolók, magyarázkodnia kell: "Utoljára mondom el..."

Volt csapata drukkereinek egy csoportjánál kiverte a biztosítékot, hogy végül Magyarországon belül talált magánk másik klubot a védő, miközben családi okokra hivatkozva bontotta fel másfél hónapja a szerződését.
Dudás Gábor 2020. január 30., csütörtök 8:37
Volt csapata drukkereinek egy csoportjánál kiverte a biztosítékot, hogy végül Magyarországon belül talált magánk másik klubot a védő, miközben családi okokra hivatkozva bontotta fel másfél hónapja a szerződését.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 30., csütörtök 8:37

Mint ismeretes, a legutóbb Szombathelyen futballozó Jurij Habovda szerdán Debrecenbe szerződött. Az átigazolás miatt több Haladás-szurkoló is "kiakadt", negatív jelzőkkel illette a jobb oldali védőt, mondván nem mondott igazat decemberben, amikor családi okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását a zöld-fehéreknél.

Habovda decemberben így indokolta meg távozását a Hali honlapjának: "Mindenkinek, aki bármilyen formában a klubhoz kötődött, nagy köszönetet szeretnék mondani az elmúlt másfél évért, de édesapám halála miatt családom számára ez egy nehéz időszak – most haza kell mennem Ukrajnába."

A 30 éves, korábban Balmazújvárosban is szerepelt játékos a csütörtöki szurkolói reakciók miatt most ismét szót kért és kapott a Haladás Facebook-oldalán:

- Most utoljára ismét elmondom: azért távoztam a Haladástól, mert édesapám halála miatt közelebb akartam lenni egyedül maradt édesanyámhoz - üzente Habovda. - Szombathelytől Uzgorod 600, míg Debrecentől 120 kilométerre van. Ezért döntöttem így, hiszen ez jobb a családom számára.

Sokan voltak, akik nem szerettek engem és mindig Schimmer Szabolcs nevét kiabálták a lelátóról. Most, hogy visszajött Schimmer én pedig távoztam, megint velem foglalkoznak.

Én azonban mindig jó szívvel fogok emlékezni a Haladásban eltöltött időre és sok sikert kívánok a csapatnak! De kérem, hogy tiszteljenek engem és a családomat. Vannak tehát olyanok, akik nem tudják, hogy mi történt - ezért mondtam el most utoljára - tette hozzá a bekk.

https://www.facebook.com/SzombathelyiHaladas/photos/a.147904175278010/2707087006026368/?type=3&theater

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz