Bejelentették a Loki bombaigazolását

Biztossá vált, hogy a 2,7 millió euróra becsült Suk Hyun-jun Magyarországra szerződik. A játékos fél évre, kölcsönben érkezik.
Budai László 2017. február 13., hétfő 16:43
Biztossá vált, hogy a 2,7 millió euróra becsült Suk Hyun-jun Magyarországra szerződik. A játékos fél évre, kölcsönben érkezik.
Szerző: Budai László 2017. február 13., hétfő 16:43

Az O Jogo című portugál lap információi szerint eldőlt, hogy az FC Porto támadója, Suk Hyun-jun a DVSC-nél folytatja pályafutását, sőt, a támadó már Debrecenben is tartózkodik, ahol részt vesz az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és hamarosan aláírhat a Lokinál. Az igazolást közben a DVSC hivatalosan is bejelentette, a labdarúgó félévre kölcsönben érkezik.

 

A 25 éves ázsiai játékos az elmúlt fél évet a Trabzonsportnál töltötte kölcsönben, a törökök a korábbi hírek szerint 750 ezer eurót fizettek az egy évre szóló üzletért és állítólag a támadó 1 millió eurós éves fizetését is állták volna, de hat hónap után visszaküldték Portugáliába a koreait.

A nemzetközi átigazolási időszak hajrájában a francia Bastia vitte volna ideiglenesen a 11-szeres válogatott és majd 3 millió euróra taksált játékost, de egy megkésett dokumentum miatt meghiúsult az üzlet.

A játékos értékét 2,7 millió euróra becsüli a Transfermarkt, ezzel magasan a legdrágább labdarúgó lehetne az NB I-ben - jelenleg Tőzsér Dániel vezet 1,5 millióval.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

A legdrágább játékosok az NB I-ben (a Transfermarkt szerint)

1. Tőzsér Dániel 1,5 millió euró

2. Marco Djuricin, Marko Scepovic - 1,2 millió euró

4. Anel Hadzic, Kleinheisler László - 1 millió euró

6. Elek Ákos, Mirko Maric - 900 ezer euró

8. Böde Dániel, Fiola Attila, Vinícius, Dibusz Dénes - 800 ezer euró

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz