Fotó: dvsc.hu

DVSC: Az elégedetlen szurkolók most szemtől szemben mondhatják el a problémáikat Tőzsérnek

Ezen a héten tart szurkolói ankétot a Debreceni VSC, ahol Ábrók Zsolt cégvezető, Tőzsér Dániel sportigazgató, és Joan Carrillo vezetőedző vesz részt.
Nyikes Zoltán 2021. december 6., hétfő 15:06
Fotó: dvsc.hu
Ezen a héten tart szurkolói ankétot a Debreceni VSC, ahol Ábrók Zsolt cégvezető, Tőzsér Dániel sportigazgató, és Joan Carrillo vezetőedző vesz részt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 6., hétfő 15:06

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is lehetett hallani a lelátóról a Debreceni VSC mérkőzésein a "Tőzsér, takarodj!" rigmust, a szurkolók szerint tehát a Loki gyengébb eredményeinek az egyik legfőbb felelőse a sportigazgató.

Tőzsér Dániel a három héttel ezelőtt tartott sajtótájékoztatóján is szót ejtett a drukkerekről, akikkel kapcsolatban megjegyezte, nem érzi jogosnak, hogy mind játékosként, mind sportigazgatóként őt tartják minden rossz okozójának és mindig őt veszik elő, míg a sikereknél egy gratulációt sem kap. Tőzsér azt is furcsállta, hogy Debrecenben rengeteg szurkoló fradistaként könyveli el őt.

Nos, az elégedetlenkedő Loki-szimpatizánsok december 10-én, pénteken szemtől szemben mondhatják el problémáikat a sportigazgatónak, hiszen ekkor tart szurkolói ankétot a hajdúsági klub, amelyet Tőzsér mellett Ábrók Zsolt cégvezető és Joan Carrillo vezetőedző is képviselni fog - derül ki a dvsc.hu-ról.

Olvastad már?
Orbitális szabadrúgásgól: Dzsudzsák a fénykorát idézte a ZTE ellen - videó
A legszebb és legemlékezetesebb szabadrúgásgóljainak többségét Hollandiában a PSV Eindhoven játékosaként szerezte Dzsudzsák Balázs, ebbe a gyűjteményébe pedig remekül illeszkedik az előző hétvégi, Zalaegerszeg ellen szerzett látványos találata.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz